Assalamualaikum Aku pun tak tau dari mana si Reader Digest ni dok dapat alamat company aku nih..Iskk..bahaya sungguh kan.Tengok ni Kalau aku ni menang betul takpe..Ni nak bagi hadiah bagai,tapi kena on hold dulu..Sebenarnya aku memang tak percaya pun dengan reader digest ni..menipu je kan..AKu dah banyak jugak google bendaContinue Reading

Assalamualaikum Itulah Ungkapan yang aku bagi kat salah seorang orang besar kat company aku ni.No Manners…Takde adab..Sakit hati bila setiap kali dia masuk office aku ni. Kalau nak masuk department aku ni,memang kena bukak kasut..X kiralaha siapa pun yang masuk..Seharusnya kena bukak kasut..Tapi si Orang besar ni.setiap kali dia masuk,mestiContinue Reading

Assalamualaikum Pepagi isnin dah membusykan diri dengan kerja-kerja yang tertangguh..Dek kerana Boss tak datang kerja berhari-hari,kenalah bertangguh kerja-kerja tu..Apa taknya ,tinggal approval dari dia je untuk siapkan dokumen dan terus di Bindingkan..Dan bagi kat customer..Lepas tu baru lah boleh sambung nyanyi lagu raya..hehehe.. Kalau aku bagitau korang windows apa yangContinue Reading