Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Lama dah kan tak bercerita pasal Nuffnang ni.Nuffnang sekarang ni taklah lebat macam dulu.Dah macam sunyi sepi je..Aku pun tak tau kenapa.Tapi ramai dah tak boleh nak setia dengan Nuffnang ni kerana income yang dapat tak semeriah macam dulu. Dulu paling rajin buat post pasal Nuffnang.Setiap kali CPUVContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺☺Walaupun sedang sibuk untuk menyiapkan task akhir untuk Program JDT Blogger bersama Anak-anak yatim,keluar jugak seketul entry untuk tatapan pembaca..Eh..ada pembaca eh..hahaha..Eh..korang boleh baca entry lepas tentang Program tu di entry Luncheon JDT Blogger.  Tetap juga nak update walau satu entry..Jadi blogger pun hati kena kental jugak kan..NiContinue Reading

Assalamualaikum World book day is a celebration of authors, illustrators, books.It’s also a celebration of reading designated by UNESCO marked in over 100 countries all over the world. This year Atria Shopping Gallery is organising the World Book Fest with loads of fun activities to encourage children to explore theContinue Reading

Assalamualaikum Walaupun tengah sebak dek kerana anak-anak tinggalkan ummi dia hari ni.Takpe..ummi gagahkan jugak berblog.Menghilangkan kebosanan dan kesedihan.. Siapa yang tak rindu kan bila berjauhan dengan anak-anak.Atas sebab-sebab tertentu,ummi merelakan pemergian anak-anak untuk pulang ke kampung. Hoyeh!!! check Nuffnang ummi dah sampai..Alhamdulillah..Walau tak banyak mana,tetap bersyukur dengan rezeki ni.Alhamdulillah…hasil dariContinue Reading

Assalamuslaikum Lama dah kot aku tak bercerita pasal Nuffnang ni.Lqgipun jarang dah bukak website nuffnang untuk update.Yelah..bila kat rumah ni semuanya mengharap pafa smartphone je.Aku update blog pun hanya menggunakan smartphone je. Kalau dapat guna lappy atau pc,memang syok je.La ni terpaksalah mengharapkan pada handphone ni je.Janji blog berupdate dariContinue Reading