Pemilihan Cermin Mata Fleksibel Untuk Kali Ini

Pemilihan Cermin Mata Fleksibel Untuk Kali Ini|Hai korang.Sebenarnya ada cerita nak diceritakan sebelum timbulnya entry ni,tapi memandangkan banyak benau kerja yang tertangguh pasal cerita tu,so kita abaikan dan update kisah terbaru ni..hehehe..Actually selepas peristiwa rumah kena masuk orang tu,hah..siapa yang follow umi kat fb mesti tau ceritanya,,Itulah cerita yang akuContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Actually aku dah lama  terfikir nak masuk Umobile Postpaid ni.Lama dah fikir.Sampai naik basi fikir masalah ni. Bukan apa,kekadang tu,rasa macam membazir,tapi bila guna prepaid pulak,Data habis cepat,Credit pun cepat jugak.Sekarang ni Naura banyak jugaklah tengok Youtube.So,makin cepatlah Data Internet.Selalunya aku akan topup untuk internet dalam Rm30 sebulan.Kadang-kadangContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Sebenarnya bila teringatkan balik kes Rumah kena Pecah Masuk tahun lalu,memang sedih.Pelbagai dugaan untuk kami.Tapi setiap dugaan itu Allah swt bagi sedikit kemanisan bagi kami jugak. And,kalau korang nak tahu hari rabu bersamaan dengan 10 Jan 2018,sekali lagi rumah dipecah masuk orang.Mulanya masa aku balik kerja tu,tengok slidingContinue Reading

Setiap rumah  wajib ada tong sampah hijau.Samada untuk rumah baru atau rumah lama.Tapi bagaimana cara nak dapatkan Tong sampah Hijau SWM ni. Kalau ikutkan tong sampah hijau tu,umi boleh ambil di MPPG masa mula-mula taman ni dibuka.Tetapi memandangkan umi lambat berpindah ke rumah baru,so MPPG dah serah semula ke SWMContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang..SHUTDOWN!! Apa yang shutdown tu eh…Hah..ni nak cerita ni. Company bakal shutdown selama seminggu..uihhh…Bila fikir pasal cuti ni memang seronok,tapi bila dicutikan rasa tak seronok la pulak sebabnya,ia akan melibatkan kekurangan gaji . Lama kan tak cerita pasal work..Dan hari ni,aku masukkan cerita Shutdown ni di dalam entryContinue Reading