Kunci kejayaan bagi orang yang berjaya.Bukan senang untuk kita berjaya dalam perniagaan atau kehidupan Pelbagai ranjau,onak duri kena tempuh untuk mencapai kejayaan..bangun duduk seseorang itu diambil kira untuk sesebuah kejayaan..Kadang kala apabila kita jatuh dalam perniagaan,kita akan bangkit dan belajar dari kesilapan yang pernah kita lakukan semasa kejatuhan kita dalamContinue Reading

ayuh audit diri

Ayuh Audit Diri #3 | Setiap hari kita sentiasa nakkan sesuatu yang lebih baik.Perkara yang baik, kita teruskan dan perkara yang tidak baik kita tinggalkan.   Orang Yang Berjaya cepat membuat keputusan dan lambat menukarnya.Tetapi orang yang gagal, lambat membuat keputusan dan cepat menukarnya.BUAT KEPUTUSAN MENJADI ORANG YANB BAIK DARIContinue Reading

Assalamualaikum Hai Korang…Dah selasa ek..Dalam otak nie asyik ingat hari isnin je..Al-maklum la..bercuti lama… Sebenarnya banyak nak cerita,Tapi tetiba idea tu hilang entah ke mana..Teringat kat bag laptop yang tertinggal kat kampung… Nak bermotivasi pagi nie supaya kita sentiasa memaafkan orang lain,samada kecil atau besar kesalahan orang tu..Kekadang memang sukarContinue Reading