Showing 3 Result(s)
Trend Mini Garden Di Balkoni Rumah Menceriakan Pemandangan Mata
DECO

Trend Mini Garden di Balkoni rumah menceriakan pemandangan mata

Trend Mini Garden di Balkoni rumah menceriakan pemandangan mata | Dah menjadi Trend sejak PKP lagi kan mini garden ni.Bukan sahaja di kampung, malah di rumah-rumah bandar pun ada yang start dah buat mini garden. Bagi umi ia satu trend yang sihat yang boleh kita ikut sebab pemandangan hijau ni dianggap warna yang menenangkan dan santai.Sesuai untuk orang yang tengah stress.Apa yang umi baca hijau ni dikaitkan dengan jantung, jadi …

Mini garden TIPS

CARA PENJAGAAN POKOK KETAPANG

Assalamualaikum Hai korang☺☺Sejak masuk group mendeco ni kan,uishhh…rasa dah tak sabar nak mendeco ni.Ada duit nak simpan sikit-sikit.Nanti bolehlah jelajah Ikea yang akan dibuka tak lama lagi di Johor Bahru ni.Awal-awal pembukaan memang tak boleh nak terjah.Sat lagi kang,asyik tengok orang je,maunya umi Naura ni pengsan.. Dalam kelab Ikea Deko di Facebook,selain dari tips mendeko,ada jugak tips penjagaan pokok bunga dan sebagainya.Dan aku berkenan sangat dengan satu jenis pokok ni …

Mini garden RANDOM

Mini Garden Di rumah Baru

Assalamualaikum Hai korang???..itulah sejak dua menjak ni.Hobi baru umi Naura ni.Yelah sejak duduk rumah baru ni,takde sepasu pokok bunga pun kat rumah ni. Niat asalnya nak renovate rumah bagi cantik dulu.Lepas tu barulah berhias bagai.Tapi bila satu hari tu,aku dok rimas lah asyik nak membeli je serai,daun kesum,daun pandan tu semua.Daun kesum tu pun kalau kat kedai harga dalam 50sen seikat.Tu pun guna sikit je,yang lebihnya bila disimpan je dalam …