Assalamualaikum Hai korang☺☺ Bila kehadiran cuti sekolah ni,makanya banyaklah kenduri kendara yang perlu dihadiri kan.So Sabtu lalu,kami memenuhi jemputan kahwin yang diadakan di Dewan PIS Pasir Gudang. So,lepas pada tu,and sebelum tu pun dah decide nak ajak anak-anak tengok kucing yang berkeliaran di Eco Tropics berdekatan dengan rumah kami.So..lepaskan bebudakContinue Reading

Assalamualaikum Lama dah terperap cerita ni.Kisah dari raya aidiladha tu ari lagi.Gambar pun dah basi..hahaha…Raya tuari aku tak balik kampung.Just beraya di rumah je.1st time beraya di rumah sendiri ko! kebetulan abgn ipar nak balik Johor.So berkumpul lah kami di rumah aku.Syok jadi tuan rumah.Dapat sediakan apa yang patut jugaContinue Reading

Assalamualaikum Love is not a simple, As a candlelight and roses, Love is a day to day living, Taking time,Making time to be there, with open arms and giving heart, Love is the special life we share, For the rest of my life, I’ll be with you.i’ll stay by yourContinue Reading

Assalamualaikum Dah menjadi kebiasaan dengan panggilan “Tasik Layang-layang” atau di kenali dengan Tasik Pasir gudang. Dan lebih best lagi,anak saudara aku menggelarkan Taman Tingkat.hehehe…korang fikir sendirilah kenapa tasik tu digelarkan seperti itu. Sabtu Lepas,bila mak dan adik datang ke pasir gudang,aku buat cadangan supaya bawa anak-anak ke Tasik..At least adaContinue Reading

Assalamualaikum Ingat tak hari tu aku ada update tentang percutian tanpa dirancang.Aku ada ceritakan sedikit kenapa percutian tu dirancang di SINI Actually bukanlah namanya percutian Indah selama 5 hari tu,tetapi kepada Emergency Leave sebab MIL masuk hospital Selasa malam rabu lepas.Memang Shock sangat bila MIL masuk hospital.Yelah,dengan keadaan nya yangContinue Reading