LUNCH TREAT DI SDS PARADIGM MALL | Lepas pada Event SDS #LongLeafChallenge tu,perut pun dah lapar,dan lunch kami ditaja sepenuhnya oleh SDS..Memang tak sangka oiii..Lagi pulak makanan kat SDS Cafe ni memang sedap-sedap belaka.And aku memang suka makan di SDS Cafe ni.Kalau tak caya,tengok entry-entry aku makan di SDS.Boleh tengokContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Dah petang baru nak update untuk lunch hour.Haha…Ni puncanya bila ada makyong yang craving dengan Nasi ayam penyet Mbah Kasono di Taman Air Biru Actually aku baru tau ada jugak jual Nasi ayam penyet di Area ni.Selalunya ,bila nak makan nasi ayam penyet je,aku akan makan kat KampungContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Ingat tak aku ada cerita pasal Media invitation ke The Lego Ninjago Movie hari sabtu yang lalu.Ni hah..aku ada ceritakan dekat Entry SINI. Hah..lepas habis je tengok wayang,perut pun dah lapar,so kami cari lah port terbaik untuk isi perut.Tapi malangnya tempat yang kami nak pergi tu penuh.Cuma adaContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang??aku dah lama sebenarnya nak makan mee bandung.Bukan sebab mengidam pregnant tau..eh..entah..hahaha.. Actually tempat makan di aku dah selalu pun ke sana.Cuma lately ni je tak rajin nak keluar.So,masa adik aku makan mee bandung tu macam nak mintak sikit,tapi disebabkan sakit tekak,takdelah perasaan nak mintak pun. Walaupun tekakContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang??tengahari tadi aku dah pun sampai kampung.Actually aku hantar anak and adik aku balik kampung.So,sebelum balik tu,sempatlah aku singgah di SKS,bandar penawar Kota Tinggi. Jumpa sekejap adik aku yang kerja di SKS Tu,so sambil tu kami lepak-lepak di Kopitiam situ..Lama weh tak pekena kopi kluang,so bila dah adaContinue Reading