Assalamualaikum google Bila sebut bersedekah nie,pastinya ramai yang tau kan bersedekah dari segi apa…Ada yang bersedekah dari segi wang, dan ada juga bersedekah dari segi perbuatan.Senyum itu pun satu sedekah. “Rasulullah SAW bersabda : Barang siapa yang bersedekah dengan sebiji kurma,yang diperoleh dari usaha yang halal,sementara Allah tidak menerima kecualiContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Alangkah seronoknya bila dapat tahu hari sabtu nie cuti..Di kesempatan bercuti tu nanti,bolehla ambil Nur Awfiyah balik.Dah 2 hari tak nampak muka dia.. google Memang lately nie banyak cerita tentang Nur awfiyah,Dah bertambah satu lagi profession si ibu kan…Sebab tulah ada Parenting kat blog nie..arghhh!!! Tak kisah Rindu dekatContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Selamat pagi anak umie sayang,rindu bangat sama kamu!!! Tetiba versi Indonesia muncul.Sejak Nur Awfiyah duduk dengan nenek dia nie,kerap call nenek,tanya Nur Awfiyah buat ape…Jawapan nenek,ok jerk…Tak nangis pun….Tido…hehe…Memang kaki tido Betul anak aku nie.Mana taknya,bila dikejut,mulalah dia merengek-rengek..Lepas tu mulut nak kena ada trompet baru dia senyap…Pipi dahContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Baru up entry pasal rindukan Awfiyah pagi tadi..Rupa-rupanya awfiyah menangis tak henti-henti kat rumah. Lepas pada up entry tu,tergerak pulak hati nie nak call MIL..Rupanya betul Nur awfiyah menangis..Ingatkan sekejap je tangisannya,rupanya melarat-larat kat MIL.. Nak tak nak terpaksa balik ke rumah ,risau jugak melarat teruk,payah pulak lain jadinya.SerbaContinue Reading

Loading