LEGOLAND® Malaysia Resort -Brick-or-Treat Night Party | Brick or Treat Part Hallowen kembali lagi di Legoland pada tahun ini.Pastinya ia akan mmberikan kepuasan kepada mereka yang hadir pada tahun ini.   Kalau tahun-tahun berikutnya semasa pelancaran Brick or Treat di Legoland,dah pun gamat dengan aktiviti-aktiviti ini,apatah lagi pada tahun 2018Continue Reading

Loading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Throwback cerita sabtu lepas.Actually aku dapat invitation untuk prview Screening The Lego Ninjago Movie ni dari Legoland Malaysia. Pagi sabtu lagi aku dah terpacak di TGV Cinema Aeon Bukit Indah.Ada lagi rakan blogger yang join untuk tengok movie iaitu Hernee Nazir.So pukul 10.30 kami dah siap-siap ambil tiket.Continue Reading

Loading

Kembara Blogger Johor Part 3 | Legoland and Hello Kitty Town |  Masih lagi di dalam entry kesinambungan Kembara Blogger Johor anjuran Torusim Johor dan MITA. Actually ini adalah tempat yang kami pergi selepas Ekspo Johor Berkemajuan.Mula-mula kami singgah di Legoland.Alhamdulillah cuaca pada hari tu walaupun sedikit hujan,tidak mematahkan semangatContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Ada pulak kan kesinambungan cerita.Yelah,masa tu rasa karangan dah panjang lebar pulak.Kang kalau aku buat entry panjang berjela,korang tak baca pulak…hahaha… http://kisahsidairy.com/lebih-keriangan-di-theme-park-sempena/ http://kisahsidairy.com/tawaran-istimewa-5th-brick-versary/ http://kisahsidairy.com/5th-brick-versary-legoland-aktiviti/ Kalau korang dah terlepas entry aku pasal aktiviti aku di Legoland..jangan risau sebab aku ada letak link di bawah ni untuk korang terjah..Tu punContinue Reading

Loading