Assalamualaikum                                        11.11 Siapa kaki shopping? Siapa yang dah simpan  duit untuk shopping hari ini..So,hari ini,masa inilah yang sesuai sangat untuk korang dapatkan pelbagai barangan dengan diskaun sebanyak 95%.. What???? UP toContinue Reading

Assalamualaikum Lazada Beri Diskaun sehingga 92%| Huiii..Ni memang kerja gila ni..Tak payah kot nak berebut-rebut pi window shopping kat luar.Online je pun dah boleh dapat diskaun jauh lebih murah je..Hanya di Hujung Jari sahaja!! Tak percaya?? Meh sini nak Habaq Mai!! Lazada sedang mengadakan Riang Ria Jualan Hari Raya sehinggaContinue Reading

Assalamualaikum Berita baik!!!..berita baik lagi untuk rakan blogger yang ingin mendapatkan pendapatan sampingan dari berblogging. Siapa kata berblog tidak mendatangkan hasil.Fenomena Affiliate program untuk blogger-blogger mendapatkan pendapatan sampingan dengan mudah terlalu banyak sekarang ni. CUMA!!!..korang kenalah rajin kan..Setiap impian atau keinginan tu,kenalah disertakan dengan usaha..Kalau tak,ianya tidak akan mendatangkan hasilContinue Reading

Assalamualaikum Wow!! Happeningnya sales kat Lazada ni..Bagi mereka yang suka sangat nak shopping online tu jangan lepaskan peluang untuk shopping pelbagai product hanya di LAZADA Malaysia. Lagi satu berita baik bagi pemegang CIMB kad kredit.Anda akan mendapat rebate yang banyak setiap kali berbelanja di Lazada Malaysia. Perbadanan Pembangunan Multimedia (MDec)Continue Reading

Assalamualaikum Baru sampai semalam barang nie menggunakan COD..Senang..Boleh check barang samada ianya dalam keadaan baik atau tak berbanding bayar dulu.. Itulah senangnya bila ada penghantaran seperti ini..Memang sekarang nie lebih selesa bershopping di LAZADA..Barang yang diterima pun aku puas hati.. Baru minggu lepas order barang tu,hari nie dah sampai..Ikut padaContinue Reading