Assalamualaikum Hai korang☺☺Sebenarnya aku plan schedule untuk Kembara Blogger Johor untuk part 2.Tapi disebabkan masalah teknikal,terpaksa schedule untuk minggu depan.So harap korang bersabarlah ye.hahaha…macamlah kan ada orang nak baca entry aku ni hah..Tapi takpe..kita anggaplah ramai orang yang akan baca entry Kembara Blogger Johor tu ye.. Meh aku senaraikan entryContinue Reading

Assalamualaikum Heh!! masih terhegeh-hegeh nak buat part 3.Bukannya apa,akibat kesibukkan melanda,terpaksa on hold dulu aktiviti men”draft” entri percutian nie. Entry Lepas :- Percutian ke Langkawi -Part 1 Percutian ke Langkawi -Part 2 Kesibukkan nie bukan disengajakan occay…hehe..Preparation untuk membuka sebuah kedai masih dijalankan..Nak topup barang ke dalam kedai dan mencari pelbagaiContinue Reading

Assalamualaikum Korang ingat lagi tak entry aku sebelum pi bercuti..Tuari aku ada bagitau korang nama-nama top supporter untuk Blog aku nie..Top supporter nie adalah rakan blogger yang rajin menyinggah dan memberi komen di Blog aku..Atas usaha sama mereka..cewahhh!!..sedikit saguhati tanda kenang-kenangan untuk mereka yang terlibat. Ole -ole dari langkawi memangContinue Reading

Assalamualaikum Rindu gile dengan blog ni..Nak update masa dalam percutian memang tak berkesempatan..Hari pertama percutian adalah aku update sikit..Masuk hari ke dua memang tak sempat nak update.. Setelah 4 hari bercuti,hari nie aku bekerja dengan penuh SEMANGAT..Walaupun penat tak hilang lagi,aku gagahi jugak untuk ke tempat kerja hari ni.Itupun cutiContinue Reading

Assalamualaikum Walaupun lambat tiba di bumi Langkawi , tapi bersyukur sebab dapatjugak merasai bercuti di sini. Pengalaman menaiki feri adalah merupakan satu pengalaman yang baru bagi aku.Ini adalah pertama kali aku menaikinya, Memang 1st time menaiki Feri ni sangat sangat menakutkan.Nak nak bila Feri melanggar ombak yang kuat..Bergoyang goyang jugak…setiapContinue Reading