Kad raya untuk kengkawan  Kad raya untuk kawan rapatkad raya untuk adik beradik Kad raya Untuk Mak ayahdan yang pailng specialvvvvvvvvvvvvvvKad raya untuk kekasih(nie paling special dan paling mahal) haha bukak siap ade lagu lagik.. # dulu paling suke balas2 kad raya.sape paling banyak kad raya.. Sekarang balas pakaiContinue Reading

                   Ape lah…X faham kenapa jadi macam nie..Padahal belum smpi sebulan pun x kemaskini blog nie…hadooooiiiii…kenape la agaknyer..ini ker yang dikatakan virus… tetibe je akan keluar nie.. Korang ade idea x macam mane nak rremove kan nie  Continue Reading

                           Hasrat hati nak berblogwalking pepagi nie da terbantut la pulak..Ni semua gara-gara nie Klik untuk tumbesaran Awat jadi lagu nie!!! da banyak kali bukak tutup..still same jugak..Nampak sangat xkasi nak mengular  kejap..hahaha.. Harap-harap lepas nie ok ler…xdeContinue Reading

                              Adalah seorang hamba Allah ni, dia pergilah bersiar-siar di tepi hutan. Sedang dia menghirup udara rimba yg segar tu, tetiba dia terdengar satu bunyi.. jeng!jeng!jeng! .. bunyi…. aauuummmmm!! ! Bunyi harimau yg kelaparan dan hanyaContinue Reading

    5 WEEKS AGO OK!!!!!!Officemate ct nie ade berkenan kat satu baju yang harge die 100++ tu..Mahal jugak kan????? Si penjual kate,tunggu dalam mase 3-4 hari  untuk pengeposan.Setelah menunggu 3-4 hari tu baju still xsampai2..Memang sakit hati kan????So die pun text la penjual tu..Then penjual tu kate suruh sabar skit withoutContinue Reading