Assalamualaikum Hai korang☺☺Haishhh..tak taulah kenapa tangan ni gatal sangat nak tukar template lagi.Asyik tukar jelah kerjanya.Untuk tahun ni je,aku dah dua kali tukar template.Ada je yang tak berkenan kat mata. source:google Actually bukan kerana tak berkenan kat mata ni,cuma bila ramai blogger dok update template terbaru mereka,mulalah dok godeh-godeh templateContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Alhamdulillah..syukur ke hadrat Illahi kerana musim raya ni sejuk je bagi aku.Sejuk dengan rezeki yang datang bertimpa-timpa. Kalau itu hari aku ada menang cash Rm50  dari Kisahemasputih, sebelum tu aku  menang Mom’s Blogger Contest dari Motherhood Malaysia anjuran motherhood . Dan satu lagi ni,menang pulak lazada blogger contest.Walau takContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ alah…tak sangka sebenarnya,tapi itulah kenyataan bila lihat senarai pemenang dari giveaway Kisahemasputih.Tak sangka blog ni tersenarai diantara 20 orang pemenang yang akan mendapat cash RM50. Alhamdulillah,,rezeki untuk anak-anak jugak kan.Boleh la beli kan diorang stock makanan kat rumah tu. ada ke nama korang diantara 20 orang pemenangContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ ok,moh ler kita throwback cerita cuti raya minggu lepas.Dalam kepala ni sebenarnya banyak nak cerita,tapi nak sorting dulu gambar,nak buat itu ini,ambil masa jugaklah kan. Bila dah raya ni,memang takkan jumpa lauk ikan,telur,ikan masin tu semua.Dari raya pertama je dah jumpa ayam,udang,daging, dan lauk-lauk raya yang lain.SampaiContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ 1st day naik kerja hari ni,mengadap jammed,mengadap pc dan semua kena hadap..hahaha Pastinya ramai yang baru naik kerja hari ni kan.Mood korang macam mana? Alhamdulillah no monday blues ye.Biasalah mood raya still on kan.Dah rindu dengan masakkan raya pulak..haishh..memacam kan..hahaha. Sebenarnya ini adalah entry warm up dalamContinue Reading