Assalamualaikum Hai korang☺☺ Rasanya lagi beberapa hari je kan kita nak meninggalkan syawal.Open house pun dah penghujung je ni. Tapi aku tak sangka,walaupun syawal dah nak habis,tetiba je dapat kad raya dari salah seorang blogger ni.Actually,aku tak tau samada kad raya ni di hantar sebelum raya atau selepas raya>tapi dekatContinue Reading

Assalamualaikum Bukan dah basi pun kad ni..Sebenarnya aku dapat kad raya ni minggu ni tau.Tak sure samada empunya kad yang menghantar kad kepada aku ni,dia baru hantar selepas raya atau sebelum raya. Apa pun aku dah dapat kad dari mereka..Thanks juga kepada mereka kerana sudi menghantar kad hari Raya kepadaContinue Reading

Assalamualaikum Alhamdulillah…Ada juga yang mengingati diri ini.ececeh ayat..Tak menahan tau!Memang syokkan bila dapatkad raya.Zaman sekarang ni,mana ada lagi orang nak bagi kad raya macam dulu-dulu..Ada tu memang ada,tapi taklah semeriah dulu..kalau dulu,boleh buat pameran tau. Tahun ni,tak sehebat tahun-tahun lepas,setakat ni ada dua kad raya dari blogger Khaty Rbain danContinue Reading

Assalamualaikum Baru dapat update pasal kad raya yang aku dok mention tuari kat fb.Bila dah balik rumah,barulah tau siapa pengirim kad raya tu. Alhamdulillah,selain kad raya,aku dapat juga hadiah lampu meja yang comel dari blogger azhafizah.Kenapa aku dapat hadiah tu?.Of course kerana aku orang yang paling banyak komen kt blogContinue Reading

Assalamualaikum Hari raya memang tak boleh nak dipisahkan dengan Kad raya,Kuih raya,Baju raya dan Duit Raya..hahah..betul tak.. Tu semuanya ada pada hari raya je..Hari biasa memang NON Hado.Benda pertama yang dapat sebelum raya adalah Kad raya..isk..seronok betul mengumpul kad raya ni Nostalgia dengan Kad raya ni best.Kalau nak diimbaskan kembaliContinue Reading