Showing 2 Result(s)
FAMILY

Pertama Kali masuk Johnny’s Restaurants

Pertama Kali masuk Johnny’s Restaurants| Hai korang,boleh dikatakan entry throwback jugaklah ni bila gambar ni terperam lama kat draft.Super busy nak siapkan event Buffet Ramadhan.Jadinya entry personal terpaksalah ditunda sehingga ke hari ini. Actually,aku memang dah lama nak masuk Johnny’s Restaurant ni,tapi memandangkan setiap kali nak masuk sini,husband aku cakap,kenyang ke?Terus pi melencong ke tempat lain. So,hari tu dia ada keinginan nak masuk sebab kat dalam tu bukan stemboat je,malah …

FAMILY

Selamat BerHujung Minggu

Assalamualaikum Salam pagi ahad.Selamat berhujung minggu semua.Bila berhujung minggu nie, banayk aktiviti yang boleh dilakukan bersama sama keluarga kan..Masa nilah boleh menikmati bersarapan bersama, Makan tengahari bersama dan bersantai bersama keluarga.. Apa aktiviti korang hari ni.seronok kalau dapat bersantai di tepi pantai..oopssss..Harap korang jauhkan diri dari bermain laut ye.Musim musim macam nie, memang tidak sesuai untuk mandi laut.Yelah dengan cuaca yang sejuk dah macam kat genting tu…hehehe…tipu..taklah macam kat genting …