Showing 1 Result(s)
HOTEL

Hotel Murah di Pontian Johor

Hotel Murah di Pontian Johor | Hai korang…lama tak cerita tentang cerita-cerita personal.Tapi entry ni nak kata personal pun ye jugak sebabnya bayaran sendirian berhad dan bukan di taja.   Actually kalau nak diikutkan event aku pada hari tu boleh je nak balik malam ke JB.Tapi disebabkan event pun habis malam,takut jugak nak lalu jalan Pontian tu malam-malam gini.So,aku decide untuk stay semalam di sini.Kalau ikut plan aku booking hotel …