Showing 3 Result(s)
Staycation 2D1N di Swan Garden Hotel Melaka
HOTEL VACATION

Staycation 2D1N di Swan Garden Hotel Melaka

Lesen besar dari babah bila umi dapat ber’ME TIME untuk Staycation umi 2D1N di Swan Garden Hotel Melaka.Bila lagi kan nak dapat lesen besar ni.So, umi manfaatkan Me time umi untuk jalan-jalan di sekitar bandar Melaka. Lama dah plan dengan partner umi ni nak jalan-jalan cari makan di Melaka.Banyak tempat makanan viral di Melaka yang umi belum terjah.Bila balik Melaka je, mesti tak sempat nak ke sana sini. Jadi percutian …

HOTEL

Hotel Murah di Pontian Johor

Hotel Murah di Pontian Johor | Hai korang…lama tak cerita tentang cerita-cerita personal.Tapi entry ni nak kata personal pun ye jugak sebabnya bayaran sendirian berhad dan bukan di taja.   Actually kalau nak diikutkan event aku pada hari tu boleh je nak balik malam ke JB.Tapi disebabkan event pun habis malam,takut jugak nak lalu jalan Pontian tu malam-malam gini.So,aku decide untuk stay semalam di sini.Kalau ikut plan aku booking hotel …