Menginap di HallMark Inn Hotel Melaka

Menginap di HallMark Inn Hotel Melaka | Hotel Budget di Melaka sepanjang umi bercuti ni terletak di Jalan Munsyi Abdullah, Kampung Jawa.Berdekatan dengan pusat Bandar Melaka Belum lagi habis tentang cerita percutian umi ni..Korang boleh baca entry sebelum entry ni wujud kat bawah ni tau.Ikutkan kami nak je stay diContinue Reading

Loading

Hotel Murah di Pontian Johor | Hai korang…lama tak cerita tentang cerita-cerita personal.Tapi entry ni nak kata personal pun ye jugak sebabnya bayaran sendirian berhad dan bukan di taja.   Actually kalau nak diikutkan event aku pada hari tu boleh je nak balik malam ke JB.Tapi disebabkan event pun habisContinue Reading

Loading