Showing 18 Result(s)
BLOG

Entry Petang :Melekat

Assalamualaikum Macam pelik je tajuk entry aku petang nie.hahaha.. Nak menampal gambar-gambar mase sambut hari jadi ibu aku pada 9 december lepas.. Xkisah la da lepas pun..Janji aku ada..haha Happy birthday Mom..We always Love u.. Beday kek yang En.Husband sponsor.. 2 orang bodyguard…haha tengok tu tangan nenek die xleh nak handle 2 org bodyguard yang dok sibuk nak tiup lilin jugak..abaikan pic nenek yang xnampak muka tu. nenek da start …

BLOG

Bapa kejam gila- sebenarnya Bodoh!!

Assalamualaikum Tak sampai hati nak tengok video tentang kekejaman seorang bapa terhadap anak kecil yang tak tau ape2 tu..Xsampai habis tengok video tu aku da delete post video tu..Rase sedih yang teramat sangat .. Bapak die xde kepala otak ke belasah budak macam tu sekali..Yang x boleh tahan mase die hempas anak die dekat kerusi tu.. Yang merakam tu..ape hal pulak…xboleh ke nak mempertahankan anak kecil tu..hadoiiiii..Panas ati tengok.. Korang …

RANDOM

aku-masih-bernafas-part-iii

Bila sakit nie,Mase nie la kita terlalu dekat dengan Allah,Selalu menyebut kalimah2 Allah lebih dari biasa. Masa tu nak solat pun xboleh..Hanya dpat berdoa moga kaki nie pulih seperti biasa.. Masa tu ramai juga yang melawat dan memberi sokongan moral pada aku supaya tabah menghadapi dugaan Allah nie..Aku redha Ya Allah..Walaupun hati sedih bila teringatkan raya xlama lagi..Aku kuatkan semangat jugak la.. X ingat bila tarikh appointment pertama dgn doc..malas …

BLOG

Love The Sims

                                                                    Assalamualaikum Hi blogger…jumpe lagi na…Kali nie eda ade la skit nk kongsi sdkit hobi mase lapang..pantang yang lapangnye..mesti nk play this game.seronok la sangat smpi kekadang lupe nak masak..hahaha… Tapi yang penting..tanggugjawab pada suami harus diutamakan …

FAMILY

Penyamun vs Penyangak

                                                                       Assalamualaikum ^-^ Hi blogger….da lame x menaip..hehe..entry baru la… Hari-hari bz…bz kt rumah..pastu bz pulak kt tempt keje…kalaulah kt tempat keje tu aku boleh berblogging, heh!! da lame aku wat entry hari-hari.. Ni!!!!…aku nak kasi tau kat korang…cerite aku nie mase aku balik Melaka..(kampung belah suami) Berlaku kecurian yang xbermoral oleh orang yang x bertanggungjawab… Kalau ler aku kenal Penyangak tu,da lame aku rotan die pakai buluh besau… Peh…..hebatnya …

FAMILY

Apa Itu Kawan

Assalamualaikum..wassup blogger.. Hari nie Eda rase nk menulis entry…Korang tau x ape ertinya kawan tu.. Kawan tu terlalu subjektif untuk kita taksirkan kerana ia sukar untuk dicari tetapi wujud dalam hidup kita seharian. K.A.W.A.N          Adakalanya kawan itu amat diperlukan dalam hidup kita.Tanpa kawan mungkin kita tidak boleh untuk melakukan sesuatu.Kehadiran seorang kawan memberikan kita sumber inspirasi didalam diri kita.Mereka memberi kita idea untuk kita melaksanakan tugas seharian.          Paling …

FAMILY

Si Pemilik Bernama Damia Qaisara

Assalamualaikum…. wassup blogger…Korang tengok tajuk entry Eda kali nie?? Sape Si gerangan tu??Die adalah my anak sedara yang suke buat memek muka yang boleh wat aku gelak sakan..haha..ikut sape la tu kan?? Mula-Mula aku tunjukkan mama ngan papa die… Mama Die mase tengah pregnant kan Damia mama die papa die  Mybe la mama & papa die nie selalu wat memek muka..haha..da terkenan kat Damia.. Oklah tu kan Damia..Besar nanti boleh …

BLOG

Kesah Kisah Follower Ku

Assalamualaikum… Alhamdulillah…sejak2 nie follower da ramai…rase semangat nk berblogging n berblogwalking kat blog2 korang tu..salam kenal la yek…thanks sgt kt lyssa…jom la singgah blog die Klik Sini Kerana singgah blog die la..byk yang perlu dipelajari rupenye…mula-mula bukan senang nk bina blog nie.. Susahhhhhhhhhh sangat… so bagi mereka yang berangan-angan nk bina blog…sila-sila…seronok tau bile kite tengok blog kite cantik… So korang…SUDI-SUDI LA KE BLOG SAYA KLIK SINI