Assalamualaikum Macam pelik je tajuk entry aku petang nie.hahaha.. Nak menampal gambar-gambar mase sambut hari jadi ibu aku pada 9 december lepas.. Xkisah la da lepas pun..Janji aku ada..haha Happy birthday Mom..We always Love u.. Beday kek yang En.Husband sponsor.. 2 orang bodyguard…haha tengok tu tangan nenek die xleh nakContinue Reading

Assalamualaikum Tak sampai hati nak tengok video tentang kekejaman seorang bapa terhadap anak kecil yang tak tau ape2 tu..Xsampai habis tengok video tu aku da delete post video tu..Rase sedih yang teramat sangat .. Bapak die xde kepala otak ke belasah budak macam tu sekali..Yang x boleh tahan mase dieContinue Reading

Bila sakit nie,Mase nie la kita terlalu dekat dengan Allah,Selalu menyebut kalimah2 Allah lebih dari biasa. Masa tu nak solat pun xboleh..Hanya dpat berdoa moga kaki nie pulih seperti biasa.. Masa tu ramai juga yang melawat dan memberi sokongan moral pada aku supaya tabah menghadapi dugaan Allah nie..Aku redha YaContinue Reading

                                                                    Assalamualaikum Hi blogger…jumpe lagi na…Kali nie eda ade la skit nk kongsi sdkit hobi mase lapang..pantangContinue Reading

                                                               Assalamualaikum ^_^ Hi Korang…Da berapa ari jugak ye eda x update blog nie…Sebenarnya bukan sibuk pun dengan keje(tapi kejeContinue Reading