Assalamualaikum BAWANG Ladies Hair Fall Control Set Bawang Ladies Hair Fall Control Set adalah satu produk yang menggunakan 100% Natural Herbal Essences yang membantu masalah wanita yang Keguguran Rambut. Ramai wanita di Malaysia ini yang mengalami masalah keguguran rambut.Ada 3 sebab Mengapa wanita Keguguran rambut  Pregnant Wanita yang mengandung danContinue Reading

Assalamualaikum Lama dah tergendala nak review product dari hishop nie..Sebabnya..aku memang terlupa tentang tu.memandangkan Hishop ada banyak produk yang diorang bagi kat aku..baik kan..hehehe.. Oklah,kalau dulu aku ada review product Fairy Blossom. Meh,sekarang nie aku review produk tentang Life Food pulak. Life Food ni makanan sampingan untuk mengecilkan size badanContinue Reading

Assalamualaikum Saja nak review pasal perfume yang aku baru beli menggunakan Hishop Point..tak payah bayar pun…Free beb..Tapi itu semua hasil usaha aku kan.. Dah lama tak buat review product..Rasa macam nak request dari Hishop lepas nie nak buat review pasal perfume..hahaha..boleh ker.wah…berderet perfume kat dalam bilik kang… Oklah..Point terkumpul untukContinue Reading

Assalamualaikum Dah lama rasanya tak buat Product Review nie..Memang jarang amik job tu sekarang nie..Ni pun dah berkurun lama gambar terperam dalam Handphone… Sebenarnya aku dapat 3 produk kosmetik ni dari bulan lepas dan dah guna pun… Apa yang aku suka dengan produk nie adalah tahan lama dan tidak mudahContinue Reading

Review Product : Fairy Beauty Fairy Blossom | Wanita dan kecantikkan memang tak boleh nak dipisah kan la kenn!!..harus mencuba sesuatu yang baru untuk nampak cantik. Jadi untuk memastikan diri sentiasa cantik dan sihat haruslah memerlukan cukup rehat, cukup makan dan makan makanan yang berkhasiat.Lagi menarik adalah bila ditambah denganContinue Reading