Assalamualaikum Pasar Percuma Edisi Raya di Pasir Gudang | Untuk entry ni aku nak war-warkan tentang Pasar Percuma Edisi raya yang akan di adakan dalam masa terdekat ini.Khususnya untuk warga Johor dan berhampiran dengannya.Korang tahu ke apa itu Pasar Percuma Apa Itu Free Market  Free Market ni adalah satu kaedahContinue Reading

  Rumah Transit kurangkan beban golongan muda |Hai korang.. Adat hidup berumah tangga kan.Adakala senang dan adakalanya susah.Semua tu rencah kehidupan yang kita harus tempuhi.Aku ingat lagi,masa aku kecil,mak ayah aku menumpang rumah nenek je kat kampung sebelum dapat masuk Felda tau.Untuk dapatkan rumah felda tu,ayah aku bertungkus lumus,naik pejabat,turunContinue Reading

Assalamualaikum Kesesakkan jalan raya dan saat akhir membeli belah adalah begitu gila sekarang. Bah kan ia menjadi lebih gila. Adakah kaki anda terasa sakit dan berasa anda tersekat di dalam suasana buruk dengan pelbagai pilihan yang anda lihat? Tibalah masanya untuk anda berehat dan mendapatkan diri anda minuman yang sesuaiContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor dan bekerjasama dengan Whiztots akan mengadakan Perjumpaan sokongan Breastfeeding.Bagi ibu-ibu yang masih lagi breasfeeding,amat-amatlah digalakkan menyertai perjumpaan ini kerana banyak ilmu penyusuan yang kita boleh pelajari di sini. Sayangnya aku baru dapat tahu tentang Kelab ni,kalau tak,Naura still breastfeeding lagi..hik-hik.. DiContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Hari ni aku nak war-warkan tentang Sambutan 60 Tahun LPNM -Fiesta Nanas 2017 yang akan diadakan dalam minggu ni.Yang berkesempatan untuk datang tu,sila-silalah bawa family ye.. Tarikh : 14-17 Disember 2017 Tempat : Pusat Perdagangan Bandar Baru Pontian Johor. Save the date!! Jom ramai-ramai ke sana →ThanksContinue Reading