Welcome June -Half OF Year | Dah pun memasuki pertengahan tahun.Sekejap je kan masa berlalu. So, apa yang umi harapkan untuk Bulan June ini. Moga Allah berikan umi kesihatan yang lebih baik.Diberikan peluang untuk menjadi umi, isteri ,anak dan insan yang lebih baik. Juga di perluaskan lagi rezeki dalam berblogContinue Reading

Assalamualaikum Sebelum tu,Entry untuk anakanda Naura terbengkalai dek kerana ummi terlalu busy.Walaupun niat nak update tentang Happy 4th  Monthsary Naura selalu tergendala,tetapi umi tetap ingat tentang perkembangan anak-anak ummi. Semalam sepatutnya Naura dah dapat Imunisasi DTAP 2 sedangkan orang dah habis dengan DTAP 1-3 tetapi disebabkan anak ummi dah dua kaliContinue Reading

Assalamualaikum Hampir terlupa ummi akan kesibukkan hari ni.Rupanya hari ni genap anak ummi 3 bulan..Sekejapan je dah masuk 3 bulan sayang…Rasa baru je ummi melalui saat-saat getir tatkala memegang gelaran ummi kepada dua orang puteri. Kakak awfiyah dah pun setahun 6 bulan.Menerima kamu walau dalam waktu terdekat,amat-amat dialu alukan.Walau apaContinue Reading

Assalamualaikum Alhamdulillah, sudah Dia bulan Dia menjadi penyeri rumah kami.Seperti Nur awfiyah,entry birthday naura pun umi akan abadikan dalam blog setiap Bulan hingga Dia setahun.Insya Allah. Semoga Naura menjadi anak yang solehah,baik budi pekerti Dan membesar dengan baik bersama kak fiyah.Continue Reading

Assalamualaikum Alhamdulillah..Hari ni genaplah anakanda Nur Naura Auni sebulan.Rasa sekejap je kan..Tadi Naura ke klinik untuk mendapatkan rawatan bulan pertamanya.Alhamdulillah..berat bertambah.Masa lahir hanya 3.6 kg sahaja….sahaja?????? krik..krik.. Tadi timbang dah naik ke 4kg…tu baru sebulan.Masa kakak dia Nur awfiyah belym sampai ke tahap tu. Seperti kakak,adik pun akan dapat catatanContinue Reading