Happy Turns 4 Birthday My lil Princess | Alhamdulillah..Syukur bila melihat anak yang umi pernah kandungkan dulu dah semakin membesar. Bila teringatkan pengalaman umi bersalin kan dia, Mulalah umi sedih.Mulalah rasa sebak sambil menaip.Tapi umi gagahkan juga jari ni menaip.Syukur diberi lagi kesempatan untuk umi terus menjaga Amanah Allah yangContinue Reading

Assalamualaikum Sambutan Birthday Kakak Awfiyah | punyalah lama umi peram entry ni.Duduk kat dalam draft bukan main lama.Dari birthday kakak bulan 4 sampailah bulan ni baru umi dok update.Actually,setiap tahun umi tak pernah lagi miss untuk buat birthday kakak.Eh..eh..korang beraya kat mana hari ni..Amacam raya pertama,seronok tak.Mesti tak sempat kanContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺…Alahmdulillah..Sudah pun menginjak di usia yang baru.Dan hari ini oficially umur dah menambah ke satu lagi angka..Tekalah umur kita berapa..hehehe. Ucapan dari Google Sannah Helwah to me…Diharapkan dengan bertambahnya umur,diberikan kesihatan yang baik,untuk terus berbakti kepada keluarga,menjadi isteri yang baik.Anak yang baik.serta menjadi ibu yang baik kepada anak-anak.DanContinue Reading

Assalamualaikum Alhamdulillah…Dapat jugak buat makan-makan sikit untuk birthday Nur awfiyah jumaat yang lepas.Memang nak buat kecil-kecil je.Panggil ank-anak jiran je.Cukuplah sekadar meraikan harijadi dia. Present untuk dia memang umi dah cari awal-awal lagi.Dah dekat 3-4 minggu jugak survey hadiah apa yang sesuai untuk dia.Kalau boleh taknak bagi dia mainan.Nak bagiContinue Reading

Assalamualaikum Happy Birthday Sayang Umi!! Alhamdulillah.Pada 15 April 2014,kamu dilahirkanDiberikan Allah swt untuk kami permata hati yang sangat bernilai..Dan tidak umi sangka.Hari ini genap anak umi Nur awfiyah dua tahun..Rasa macam sekejap je dia membesar depan mata.. Moga kamu menjadi anak yang solehah,Hormat orang tua,menjadi seorang kakak yang penyayang.Moga sentiasaContinue Reading