Assalamualaikum Hai korang☺☺Bukan kata artis je macam cendawan tumbuh,malah Smartphone terkini pun macam cendawan tumbuh sekarang ni.Di Pasaran,belum lagi habis dengan Viral terhadap sesuatu Model,timbul pula Model yang lain yang lebih canggih dengan harga yang berpatutan.Cuma kita je perlu lebih bijak memilih untuk menggunakan smartphone terkini yang berada di pasaranContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Actually Meizu Pro 7 dan Pro 7 plus ni telah dilancarkan baru-baru ini di Malaysia tau.Aku ni bukanlah seorang yang kaki gadget,tapi bila dapat memilih telefon pintar yang terkini dan mempunyai peranti dwi skrin ni,rasa macam nak dapatkan Model Meizu Pro 7 dan Pro 7 Plus ni. MeizuContinue Reading

Assalamualaikum Zaman sekarang kan,semua nak ada gadget.Kekadang tu bila tengok budak yang sekolah tu pun dah ada gadget,lebih mahal dari yang kita ada..Mybe ikut kemampuan ibubapa diorang untuk belikan anak mereka gadget kot. Ada yang ibubapa setuju tentang pemberian gadget kepada anak mereka.Dan ada yang tidak membenarkan pemberian gadget kepadaContinue Reading

Assalamualaikum Isnin pula..Kalau cerita pasal barangan yang dipakai semula oleh adik ni,sebenarnya banyak.Tak semestinya gadget,tetapi jugak pakaian dan alatan mainan. Kalau barang tu dijaga elok,insya allah,boleh di pakai oleh adik-beradik yang lain.Yang penting kena tau cara untuk menyimpan barang tu supaya sentiasa elok. Kalau dulu kak awfiyah dapat semua barangContinue Reading

Assalamualaikum Nih..Nak kabo kat korang nie..Sape yang taknak Iphone 5S nie..sila bagi aku..Memanglah impian aku nak memiliki Iphone ni..Nak warna gold nie..Eh..sape tak suka..cuba bagitau kat aku nih.. Kenapa aku nak memiliki Iphone 5s ni..Of courselah kerana ciri-ciri yang ada pada Iphone ni.Ramai yang memilih untuk memiliki Iphone kerana kelebihanContinue Reading