Assalamualaikum Semalam pergi ke Maslee untuk mencari keperluan Naura yang semakin susut.Selalunya dan kebiasaannya aku akan beli dua.Satu untuk di rumah dan satu lagi di rumah babysitter,,Senang sikit.Cuma bagi susu pula,aku akan beli 2 beg pada awal bulan dan 1 pek lagi untuk pertengahan bulan..Susu tu memang aku spare kanContinue Reading

Assalamualaikum Hanya Mak-mak je yang masuk kelab Drypers ni kan..Takkan ler anak dara nak masuk kelab  ni pulak..Bila dah jadi mak-mak ni,apa je yang melibatkan anak,mesti dia nak try and error.Bila dah ada kelab-kelab yang macam ni,of courselah semua nak masuk. Baru-baru ni aku ada buat survey pasal drypers ni,dapatlahContinue Reading