Assalamualaikum Sabtu sudah…Ada yang masih bekerja dan dahpun bercuti..AKu masih lagi di opis..Bekerja setengah hari,hari nie..Rutin setiap sabtu kan…Tak boleh nak lari melainkan berhenti kerja..hahaha.. sumber:google Pastinya ramai yang akan menghadiri Jamuan Open house hari nie kan..Kalau korang perasan,tak banyak undangan Jamuan Open house tahun nie kan??.Mungkin menghormati pemergian MH370,MH17Continue Reading

Assalamualaikum Sumber:google Rasa macam malas je nak kerja hari nie.Tapi bila fikirkan hari nie masa bekerja hanya setengah hari,rasa sayang pulak nak bercuti..Bangun lambat sebab kemalasan yang melanda…Lagi pulak Nur awfiyah sedap peluk ummi dia,,tu yang rasa macam malas nak lepaskan dia.. Plus,kakak ipar dari Melaka datang bertandang kat rumah,ingatkanContinue Reading

Assalamualaikum Selamat pagi semua…Alhamdulillah..pagi yang mendamaikan..Dari malam tadi hujan..masa nak pi kerja tadi,hujan dah berhenti..Tapi nie masih nampak mendung.. ihsan google Biarlah hujan pun,lagipun kesian sangat pada mereka yang terkena catuan air tu..Dapat juga merasakan betapa payahnya mereka bila air takde ni. Harap catuan air nie tidak akan lama,dengan kehadiranContinue Reading

Assalamualaikum Tak sabar rasanya nak habiskan kerja hari nie…Hari nie dah janji dengan en.husband nak balik my kampung..mauahaha….best-best…Aku memang plan nak balik memandangkan adik aku yang dok pahang tu pun nak balik jugak..So boleh la jumpa dia..Lagipun tak lama dia kat kampung.Hari isnin dah balik ke Pahang semula..So nanti dahContinue Reading

Assalamualaikum Selamat pagi sabtu semua..Alhamdulillah..jumpa sabtu.Hujan renyai di pagi hari nie,membuatkan aku malas untuk pergi kerja..Dahlah semalam tak amik wesak day,Hari nie pun kena kerja jugak.Company aku nie meang tak amik cuti wesak..Terpaksa lah bekerja kerana rezeki aku kat sini..Alhamdulillah.. Tentu korang tengah bermalas-malasan di rumah kan..Sedangkan aku da sampaiContinue Reading