SunSilk :CPUV Nuffnang KE-4 Oktober Ini

Assalamualaikum Alhamdulillah…rezeki tidak putus-putus oktober ini…Thanks  korang kerana sudi menjengah,meninggalkan komen serta support banyak blog nie..CPUV nie pun aku dapat sebab traffik yang korang beri pada aku.. Thansk once again.. Kali nie aku dapat cpuv dari Sunsilk pulak. Klik untuk tumbesaran Terima kasih sekali lagi untuk korang ye..Moga-moga ada  rezeki untuk korang jugak,,

Loading

Read More

DIGI :Cpuv Nuffnang ke-2 Oktober 2013

Assalamualaikum Alhamdulillah..Lately nie rajin benar CPUV melekat dekat blog nie…Tahniah Kisahsidairy..Hasil titik peluh kamu selama ini berhasil mendapatkannya. baru check pagi tadi dekat Nuffnang.memang pepagi rutin aku selepas buat entry,aku akan update survey kat nuffnang nie..Aku amalkan setiap kali aku update entry occay…Nak bagi korang tips rasanya ramai lagi yang betul-betul otai..so jangan tanye macam…

Loading

Read More

Nuffnang Bagi CPUV/BE Lagi

Assalamualaikum Sedang aku menerjah blog rakan-rakan tadi,si Farah sedang update entry tentang CPUV yang baru diterima, Teringin juga lah nak check mane tau kot-kot terlekat satu..Sejak akhir-akhir nie memang banyak BE yang melekat-melekat kat Nuffnang nie..Alhamdulillah… kot ler korang tengok iklan nie kat blog aku,tekan-tekan la sikit ye,hehehe,,, Tu…baru je kot hari nie muncul…semalam takde…

Loading

Read More

CPUV NUFNANG ke 10-University Of London

Assalamualaikum Alhamdulillah,rasanya kat mana-mana blog yang aku singgah update tentang CPUV dari Nuffnang ni.. Nampaknya Nuffnang berbesar hati nak beri kerja sampingan kepada blogger..So,terpulang pada blogger tu sendiri untuk bekerja lebih keras lagi.. Alhamdulillah,rezeki tu jugak singgah di blog aku nie.Kali nie Nuffnang kasi CPUV dari University of london.. So pada korang yang singgah tu,jangan…

Loading

Read More