Assalamuslaikum Lama dah kot aku tak bercerita pasal Nuffnang ni.Lqgipun jarang dah bukak website nuffnang untuk update.Yelah..bila kat rumah ni semuanya mengharap pafa smartphone je.Aku update blog pun hanya menggunakan smartphone je. Kalau dapat guna lappy atau pc,memang syok je.La ni terpaksalah mengharapkan pada handphone ni je.Janji blog berupdate dariContinue Reading

Assalamualaikum Happy saturday!!! Masih bekerja hari ni..Kalau ikutkan tadi,memng dah tak kerja bila anak dara sorang tu taknak lepas dari ummi dia. Puas dah dok pujuk ummi nak pi work,tapi dia tetap menangis.Tak taulah kenapa.As a mom,nak tinggalkan anak yang menangis untuk pergi ke tempat kerja,memang berat. Sudahnya ummi terpaksaContinue Reading

Assalamualaikum Semua rasa dah taukan product baru dari Colgate ni..Wah..nampak kemewahan pada produk baru ni..Mana taknya,ia dibaluti dan di pek dengan Emas!!! Apa!! Emas!!!.. uishhh…confirm mahal kan… Colgate 360 Charcoal Gold ni berfungsi membersihkan dalam mulut secara menyeluruh..So bila sisa makanan terlekat kat celah gigi,korang dah tak perlu nak risauContinue Reading

Assalamualaikum “More Reason to enjoy MaxisOne Plan” Share the best things in life with loved ones. Now you can share all the great benefits of MaxisONE plan. Share your unlimited talk, unlimited text, plus any amount of data with anyone. CPUV kali ni datangnya dari Maxis One Plan..Sedang hot iklanContinue Reading

Assalamualaikum Saja nak share dengan korang tentang CPUV terbaru yang menari-nari dekat blog aku ni.. Memang sekarang ni,rajinlah jugak CPUV Nuffnang Panadol-Superhero parents  ni dok terjah blog.Walaupun tak banyak mana pun dapat,at least bertambah jugaklah amauntnya.Thanks kat #Nuffnang..Bagilah banyak sikit kan..hehehe Bila sebut pasal panadol ni,sape je yang tak amikContinue Reading