Assalamualaikum Dah masuk hari ke 5 untuk 31 Day Challenge By JDT Blogger…Aku percaya ramai blogger di luar sana yang dah pun sampai ke hari 17 kot..kalau tak silap akulah. Untuk Hari ke 6 ni,6 Perkataan menggambarkan diri aku. ** Nampak Sombong** Tapi sebenarnya bukan sombong,nak tau aku sombong ke tidak,kenalahContinue Reading

Assalamualaikum Ok…Dah masuk hari ke 4.Apa pula 31 day Challenge untuk hari ni pulak..Ini dia 31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg Dlam beg takde benda pun yang banyak untuk di bawa ke tempat kerja..Beg kecil yang hanya mengandungi beg makeup,purse dan kunci sahaja..ExtraContinue Reading

Assalamualaikum Dahpun masuk hari kedua 31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 3- Gambar dengan kawan  ni..Ok..untuk task kedua hari ini,Kita up gambar dengan kawan. Actually gambar ni diambil semasa reunion kecil antara kami ex officemate dan juga officemate di McDonalds Pusat Bandar Pasir Gudang Johor. Dari Depan Tudung berwarnaContinue Reading

Assalamualaikum Dah sampai hari kedua.Untuk 31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 2 – Gambar setahun yang lalu kedua ni,kena up gambar setahun yang lalu..Tak dinyatakan disini gambar apakah setahun yang lalu,,so kita check it out apa gambar setahun yang lalu .. Gambar ni diambil masa Nur Naura AuniContinue Reading

Assalamualaikum Macam syok je kan..Dah lama tak buat challenging kat blog ni…Tag-tag rakan blogger yang lain… Hah..ni meh nak bagitahu, kelab JDT blogger mengajak blogger-blogger di luar sana dan follower untuk turut serta di dalam 31 Days Challenge.. Nampak macam best kan..So why not kita ramai-ramai join…Lepas tu kita sama-samaContinue Reading