Assalamualaikum Blogger juga boleh mendapatkan income pasif melalui Blog..Tak percaya??Tanyalah mereka mereka yang sudah berjaya mendapatkan income dari blog seperti blogger-blogger otai. Segala peluang untuk menjana pendapatan melalui berblog ini terlalu banyak dan terlalu luas.Cuma ianya bergantung kepada kita untuk membuat atau tidak.Buat duit secara online ni bukan mudah sepertiContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Nih..Nak kabo kat korang nie..Sape yang taknak Iphone 5S nie..sila bagi aku..Memanglah impian aku nak memiliki Iphone ni..Nak warna gold nie..Eh..sape tak suka..cuba bagitau kat aku nih.. Kenapa aku nak memiliki Iphone 5s ni..Of courselah kerana ciri-ciri yang ada pada Iphone ni.Ramai yang memilih untuk memiliki Iphone kerana kelebihanContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Dahpun memasuki Tugasan kedua cabaran Iphone 5s anjuran Denaihati.Alhamdulillah,cabaran pertama telah pun selesai.Boleh klik Entry aku disini. Nak memasuki Cabaran kedua nie,susah sikit walaupun kenyataannya senang je..hehehe..Bagi aku susah la kot. Tugsasan kedua cabaran  Iphone 5s nie adalah :- Untuk tugasan ke dua memang senang tapi memerlukan masa danContinue Reading

Loading