buffet ramadhan johor 2021

Buffet Ramadhan 2021 Selera Kampungku Holiday Inn JBCC | Kalau cerita pasal menu makanan mestilah umi lebih memilih kepada selera kampung.Walaupun sesekali nak jugak teringin nak makan yang western, tapi makanan kampung tetap sedap dihati umi.Banyak sungguh buffet ramadhan sekitar johor ni yang korang boleh pilih Buffet Ramadhan ala kampungContinue Reading

Loading

Buffet Ramadhan Warisan lagenda Forest City Golf Hotel

Buffet Ramadhan Warisan lagenda Forest City Golf Hotel | Ya Ramadhan akan kembali, maka meriahlah lagi menu-menu berbuka puasa baik dirumah ataupun di restoren atau Hotel. Pertama kali umi menjejakkan kaki ke Forest City Hotel ni, umi dah jatuh cinta dengan keadaan sekeliling yang tenang dengan pemandangan yang penuh kehijauan.TerusContinue Reading

Loading

Jemput Makan Buffet Ramadhan Renaissance Hotel JB | Ya Ramadhan akan tiba tak lama lagi, mestilah meriah dengan menu berbuka puasa kan? Sepanjang 30 hari berpuasa, mestilah rasa sesekali nak makan kat luar, nak makan makanan yang orang lain masak.Nak cari kelainan dalam berbuka puasa.Kalau 30 hari nak sediakan menuContinue Reading

Loading