Assalamualaikum Hai korang..Lama jugak tak menjoinkan diri dalam segmen blogwalking ni..Jom join ramai-ramai  Segmen Blogwalking by Miss Kepeng nak tag Mar mansor,ibu dilah dan kak mia →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.comContinue Reading

Assalamualaikum Syarat-syarat penyertaan: 1/ Sila follow blog saya ye. 2/ Like fanpage saya –> 3/ Buat entri bertajuk ” Blogwalking Segment by kasihjuju.com “ 4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja. Segmen akan berlangsungContinue Reading

Assalamualaikum Baru petang ni bersiaran,sedangkan dah start blogwalking dari pagi tadi.Lebih selesa untuk membaca entry-entry dari rakan blogger. Mood atau modal untuk berbicara di blog amatlah berkurang walaupun banyak penulisan yang dah didraftkan. Peluang untuk blogwalking hari ni memang terbuka luas.So,rerajinkan diri untuk blogwalking di blog-blog mereka yang update entryContinue Reading

Assalamualaikum Rindu rasanya nak blogwalking..Sejak di office ada masalah nak bukak blog,terus mood jatuh merundum.Yelah,bila balik kerja ,kalau sempat,ada jugak aku update entry dan blogwalking sebuah dua blog..Itupun blog yang senantiasa aku kunjungi. Lately ni pulak nak pandang laptop dan tab pun dah rasa mual..pembawakkan sungguh la… Tapi takpe..nanti semuaContinue Reading

Assalamualaikum Kalau korang perasan kat cbox aku nie,confirm korang akan cakap,”alamak..tertekan banyak kali pulak” Padahal,sebenarnya memang cenggitulah apa yang berlaku kat cbox aku..Aku pun tak faham kenapa..malas nak usik-usik sangat sebab takut terjadi seperti Entry ini baca sini >> blog Telah di selamatkan Oleh Dayang Deno So,sebab tu aku abaikanContinue Reading