Assalamualaikum Hai korang☺☺alahaii..syoklah kan bila dapat duit raya.Dah beso ni dapat duit raya semangat dia bukan main..walaupun tak banyak mana,tapi hasil yang dapat tu memuaskan dan dibri ganjaran yang setimpal. Semalam blogger herneenazir.com telah mengadakan satu segmen pendek iaitu sape yang dapat screen shot pageview blog dia ke 1 jutaContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang??Kami dipertemukan lagi.Kali ni hanya blogger Mia dan Lin sahaja yang menyertai Event ini untuk pihak JDT blogger.Actually kami menghadiri Event yang dilancarkan di SDS Fanpekka Aeon Jusco Tebrau. Seronok sangat berjumpa dengan mereka.Di dalam event ini juga kami berjumpa dengan blogger-blogger Chinese yang juga blogger Johor. EventContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang??rasa nak throwback je cerita semalam berulangkali.Yesss mereka yang aku maksudkan adalah blogger-blogger kesayangan. Semalam kami berjumpa lagi untuk satu event di johor bahru.Walaupun tak semua dapat berkumpul,tapi ada diorang dah cukup meriah. Mereka adalah blogger mar,hernee dan suzlin Ada dua lagi blogger yang takde lagi masa niContinue Reading

                                                                  Assalamualaikum Happy sunday korang.ingat nak letak Mini gathering Blogger Johor, tapi disebabkan tak semua blogger orang JB,Continue Reading

Assalamualaikum Selamat pagi semua..Mesti korang bad mood sebab dengar cerita minyak naik semalam kan.emmm..ape nak buek!! kita takde kuasa pun nak bersuara..Hidup mesti diteruskan..Walau kita menyumpah seranah sekalipun,harga minyak tetap naik jugak kan. Harga susu Nur awfiyah pun dah naik rm4 tau..memang sangat bezanya.Terpaksalah ummi dengan babah bekerja keras sikit..YangContinue Reading