Assalamualaikum Hai korang☺Entry santai je hari ni.Tapi lebih kepada nak tekankan kepada peniaga dan founder Produk di luar sana betapa pentingnya blogger untuk pemasaran produk mereka. Oklah..berbalik kepada cerita entry ini.Alhamdulillah..Entry Khasiat dan Kelebihan Cuka Epal sentiasa dicari orang.Padahal Entry itu di terbitkan pada tahun 2014.Sehingga sekarang,orang mencari entry iniContinue Reading

Assalamualaikum Hi korang☺☺Alhamdulillah…Tak tau nak bagitahu gembiranya macam mana bila blog ni dah lulus untuk iklan Adsense. Rasanya ini entah ke berapa kali apply untuk google adsense.Kalau dulu memang payah nak lulus tau adsense ni.Adsense ni dulu,kalau korang takde content dalam bahasa English,memang payahlah nak lulus.Tapi sekarang ni,blog bahasa melayuContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Mesti korang dah nampak kan wajah baru template kisahsidairy.com ni.Untuk tahun ni dah berapa banyak kali dah aku tukar template. Tapi yang tak bestnya,last template sebelum aku tukar kepada yang ni,banyak masalah dari segi coding dan sebagainya.Pageview pun semakin hari semakin menurun walaupun aku dah up lebih dariContinue Reading

Assalamualaikum Lama kot rasanya aku tak timbang berat blog nie.Dah bertahun agaknya…Nak refresh balik entry-entry tu rasa malas pulak. So kali nie aku nak timbang berat blog..Nak tengok berapa kilo naik..Banyak tak lemak yang terkumpul kat blog ni. Korang rasa perlu tak kita timbang blog tu..Dan Kenapa perlu timbang ya?Continue Reading

Assalamualaikum Dok pening kepala memikirkan blog ni..Dah jadi macam macam hal pulak..hari sabtu kena malware Detect, Keluar tetiba https.. Hari nie pulak bila nak edit html dah save keluar pulak nate beruk nie!!(jangan ikut perkataan ni..tak bagus untuk kesihatan) Mood???berubah 360 darjah..Sakit kepala rasanya… tulah menggatai sangat kununnya terror…last2 jadiContinue Reading