Assalamualaikum Hai korang??Saja nak update sedang menghadap jammed ni.Uih..bukan main lagi orang ramai keluar malam ni. Niat hati tadi nak keluar amik.duit je,jalanlah dekat pusat bandar tu,tapi kereta bersusun pack kiri kanan jalan tau.Tak muat agaknya petak kereta yang disediakan.Tu yang parking sampai luar. Nasib baiklah persiapan aku dah buatContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Kalau throwback balik kan masa kecil-kecil dulu memang indah kan.Lagi pulak zaman-zaman kita dulu.Main tanah tu dah biasa dah.Panjat-panjat pokok tu pun dah kira biasa dah.Takat tengok lembu,kambing pun dah biasa. Tapi bila budak sekarang ni.siput babi pun panggil lembu..Adooii..Nak tergelak pun ada.And zaman aku dan seangkatanContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Kembali bersiaran..Ada je ni..tak kemana pun.Last entry pun dipublish pada hari semalam.Itu pun yang dah ada di dalam draft.Entry adverotial ke 4 bulan ni.Syukran sesangat.Walau pendapatan sampingan blog tak seberapa,tapi cukup untuk nak beli jajan anak.hehehe.. Memang mencabar di tempat yang baru,bukan kerana apa pun.Hanya mencabar dengan pc yangContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Blog berwajah baru kan..Ini pun sebab dah bosan dengan wajah lama blog.Nak yang lebih responsive dan lebih baik dari yang lama.Itu pun baru nak bagitahu walaupun dah dekat sebulan jugak pakai template ni. source:google Memang diakui,sejak pakai template baru ni,pageviews semakin meningkat dan amat memberangsangkan,Yelah kalau dulu pageview hanyakContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Kali pertama tak sihat adalah dalam minggu lepas.Hari selasa kalau tak silap aku.Pergi pun klinik panel aku yang terbaharu iaitu klinik Joginder.Bagi ubat batuk,selsema ,demam and antibiotik.Tapi yang sadisnya aku lupa nak inform dia aku breastfeeding naura. So,confirmlah kan ubat selsema dan ubat batuk tu aku tak boleh nakContinue Reading

Loading