Liang Pori Terbuka? Apa kesudahannya  kalau cerita pasal beauty tips ni bukan kepakaran umi.Siapa je kan tak nak kulit cantik. Ada sesetengah orang dikurniakan dengan kulit yang cantik,dan ada orang yang kurang cantik..Bukan jenis kulit macam sawo matang ke,hitam manis tu ye.Itu semua cantik je kejadiannya. Yang umi nak ceritkanContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Nak cantik memang kena ada pengorbanan tau.Bukan korban diri tau,tapi korban masa dan wang ringgit.Untuk menjadi cantik,kita kena rajin.Nak kulit muka macam kulit tomato memang kena korbankan sedikit masa. Tapi boleh je jimatkan wang ringgit demi nak cantik kalau tau caranya.Korang cuma perlukan barangan yang ada diContinue Reading

Assalamualaikum  5 beauty benefits of cocoa Repair skin Prevent sun damage Firming Reduces cellulite Promotes healthy hair →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.comContinue Reading

Assalamualaikum Face mask Recipe 2 tbsp yogurt plain 1 tbsp honey Directions Combine the ingredients,and apply on your face and neck.paying particular attention to blemishes Leave it to 15 minutes or so before washing with warm water Apply a natural moisturizer such as Jojoba oil to your skin →Thanks forContinue Reading

Assalamualaikum Cancer Prevention Improves vision High in copper Improve sex life Alkalizes the body Improves digestion Lowers Cholesterol Improves memory and concentration →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.comContinue Reading