Suprisekan Insan Tersayang Dengan Dulce Suprise

Assalamualaikum
Trend terkini kan,Suprisekan yang tersayang di hari jadi,annversary dan sebagainya.Bila dah dapat suprise macam tu of courselah senyum sampai ke telinga kan.Gila tak suka suprise macam ni.hehehe…
dulce surprise jb

Dah banyak peniaga yang buat bisness ni termasuklah salah satunya iaitu Dulce Surprise.

Dulce Suprise menyediakan khidmat surprise planning untuk any kind of occasions macam birthday,anniversary dan lain-lain.

Kepada sesiapa yang nak kasi loved and special ones diorang melting,memang sesuai sangat buat surprise kerana semua orang sukakan surprisekan!
Korang tak perlulah risaukan apa yang nak diberikan kepada yang tersayang kerana Dulce surprise menyediakan bouquet/basket,balloons dan lain-lain item upon request.

dulce surprise jbdulce surprise jb

Untuk warga JBrians,if korang nak surprisekan seseorang boleh la terus ke instagram/facebook Dulce Surprise untuk mengetahui pakej yang mereka sediakan. Banyak lagi Testimoni bergambar untuk Surprise gift dari Dulce Surprise.Boleh jeling-jeling kat IG mereka.

Ini adalah antara pelanggan yang menggunakan khidmat Dulce Surprise.

                          

 Dulce suprise juga menyediakan Birthday party set up within their budget of RM200 to RM250.Ikut apa yang korang nak ler kan.

dulce surprise
Di bawah ni,customer request untuk Convocation day for kids.

dulce surprise jb

Untuk Maklumat lanjut boleh layari instagram/facebook Dulce Surprise

 Instagram :https://www.instagram.com/dulcesurprise/
Facebook :https://www.facebook.com/dulcesurprisejohor/
Contact : 013-7016350/019-7128913
Email : dulcesurprise@gmail.com
Jom Happykan yang tersayang!!!

Loading

13 Comments

  1. Jgn surprisekan org yg ada sakit jantung sudahlah Eda hihi..
    Tengok memang menarik tu:)

  2. Lahhhhh bila siti tulis entri ni..
    Baru teringat hari ini anniversery akak yg ke 14 tahun..
    Dah terlewat lah pulak nak buat suprise siti..
    wasap lah sekejap ni..

  3. bestnyaa ehehe tpi jangan suprise over2.. nangis kang terkejut..
    tapi ceq tadak orang nak suprise n disuprise.. ngeh3..

    #foreveralone hehe..

  4. mcm best jer.. seumur hidup xpernah plak dpat surprise.. hhuuhuhu ^_^

  5. WAH MENARIK NI.tq ida bagi info

  6. seronoknya ada service camni..takyah nak pening kepala merancang sendiri..

  7. Bestnya.. ๐Ÿ™‚
    Tp klau la kita ni, xmngkin dpt suprise cmni kut..

  8. best kalau gini. ada member aida dpt surprise dari bini dia kat opis tau.
    sweet sgt!
    but mr.asben aida awal2 da warning jgn surprise kan dia gitu.
    dia tak nak hu hu hu hu….

  9. sekarang dah banyak service suprise macam ni. seronok dapat suprisekan orang yang tersayang kan ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *