Suprise Birthday Party To my Kakak Ipar

Assalamualaikum
Wah!!..rase seronok kan bila ada seseorang yang akan buat suprise party kat kita…Rase kita disayangi dan dihargai gitu..
Ceritanya tentang birthday kakak ipar semalam.walaupun umur dia sama dengan umur aku,tapi bila kahwin dengan abang aku nie.of course la kena panggil kakak kan???
Emmmm….dah tua dah..Moga selalu gumbira ye kakak ipar…
Semuanya telah dirancang oleh suami mu tu..cuma kesiannya..video suprise part telah di delete sepenuhnya oleh anak mereka yang konon-kononnya nak ambil gambar mase tu..adeh!! penat betul buat kejutan..Hape pun tarak!!
yang menjayakan suprise party of course la aku.Sebab aku tinggal selang 5-6 biji rumah je di taman yang sama.Senang nak berbincang..Seronoknya dpt makan kek ice cream..Selama nie, abang aku xpandai pun tempah-tempah kek..
Monday blues hari nie..
layan jelah skit sebanyak gambar blur nie..hehe

Tuan tanah kedaung mesti lah ada kan…hehehe

Jarang betul botak nie nak bergambar…susah ni nk sruh dia bergambar
sweet sangat ler tu…
Banyak lagi gambar yang aku tak upload..Sebab banyak candid..no..no..no..
**actually gambar abang aku nie memang sebiji arwah ayah aku..rindu kat dia..

14 Comments

  1. bestnya kalo ada yang buat seprais kat kita jugok..huhu..mau nangis terharu..

  2. Hubungan kekeluargaan sesama adik beradik serta ipar akan lebih erat jika ada aktiviti sebegini. Memang best!

  3. selamat hari jadi kepada kakak ipar.. semoga dipanjangkan umur dan dirahmati Allah selalu.. ๐Ÿ˜€

  4. kak ipar sis dari gambo pertama sampai yg last pesen senyum tak berubah…cenggitu gak hehe. Tapi sweet….eppy belated besday to her (^_^).

  5. betullah kalau ada yg sudi buat susprise menang suka haaaa

  6. Baguslah Ida sebaya dgn kakak ipar. Nampak dia seronok dah terkena surprise:)

    Selamat ulangtahun kelahiran buatnya.

  7. selamat hari jadi kepada kakak ipar akak.. semoga dipanjangkan umur dan dirahmati Allah , senyum sokmo

  8. sronokkan dapat suprise mcm ni.. tahun ni pun deno dpt suprise… bulan 5 bari ni ๐Ÿ™‚

  9. wah bestnye kalo sambut birthday cara mnegejut gitu huhuhu…nmpk sweet sngt~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *