stok simpanan sebulana

Stok makanan sebulan

Assalamualaikum
Selamat pagi.selamat bekrja..selamat bermonday blues pada korang yang kerja hari nie.Termasuklah aku…
Semalam dan semalmnya aku dok shopping makanan untuk aku simpan dalam office..Benda ni memang wajib aku buat tiap tiap bulan.SebBab tempat Ku ni xde kantin, so, terpaksalh aku beli stock.Lagi satu aku x suka beli dengan apek yang bawak lori tu..selekeh l?.hehehe..
Oklah..nak sambung keje..

Published with Blogger-droid v2.0.10

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(4) Comments

  1. Budak Kampung says:

    tu dia..ni nk keje ke nk melantak.sikit sgt 2 tambah la ag satu drower isi mknan

  2. keli menari says:

    kalau sy keje nye makan saje la.hehe

  3. memang full..hhee.. bawa bekal pun okay..tapi tak sempat nak masak ea kak? hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *