Sponsor Kek Untuk mereka

                     
Seronok bila tengok kek yang ditempah da siap..Actually kek nie disponsor oleh ct untuk kakak ipar and anak2 dia yang berkongsi bulan..seronok kan? dalam satu family tu berkongsi bulan kelahiran yang same..senang buat part one shot..xpayah ler nak bagi hadiah asing2 haha….
Disebabkan anak2 buah ct nie suka sangat ngan angry birds,maka terhasilllah kek angry birds niekek nie ct tempah dari satu blog yang memang kejenye buat kek dan jual kek..hahaha..
kalau sesiapa yang nak buat birthday party ke,kahwin ker,cukur jambul ker,,,or ape jugakla party yang melibatkan kek dan coklat, boleh ler uols tempah ngan die..
Kalau korang nak jenguk2 blog die pun boleh ler…follow la sekali..hahavvvCuppies Lover Corner
Nak tengok x cake yang die buat..nie request by me la angyr birds nie

Garang x bird nie..

Nak rase pulak sedap ke x kek nyer..tunggu entry seterusnya dari ct yerk..
bye..

3 Comments

  1. waaa,,comeynyer kek.. bila tengok kek cantik mcm ni rasa nk mkn lah plk, wlaupun xminat mkn kek,huu

  2. tu la falya..akak suke tengok kek nie…geram..
    boleh lagi la layan kek tp xoleh bebanyak..muak…
    sekarang nie orang tengok kek bukan sebab sedap..tapi sebab cantik..hihi

  3. Semuanyaa sekali sebulan, senang nak buat birthday party hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.