Special Entry Untuk Ibu

Assalamualaikum
Memang  betul betul blues monday hari nie sebab 2 perkara nie.
Perkara Pertama :
Company aku tak ambil cuti untuk hari nie yang sepatutnya Johor bercuti hari nie…Confirm ramai yang bercuti..tu yang tak best nya…Semalam balik pun dalam keterpaksaan je..Tak puas  nak berbual-bual dengan adik beradik yang lain.memandangkan mereka berkumpul di kampung sejak sabtu yang lalu..Oh..SEDIH!!!
Perkara Kedua :
9 Dec 2013 merupakan hari jadi orang yang amat bermakna dalam hidup aku…IBU!!!..Sebab tu malam tadi aku balik dengan keterpaksaan.
Sebab tu aku namakan entry nie Special Entry Untuk Ibu aku.
happy birthday
Sambut hari jadi emak tahun lepas..masa tu aku bertongkat lagi…
Selamat hari jadi pada emak yang ke 50 tahun..Terima kasih menjadi emak yang begitu memahami anak-anak.Emak yang sentiasa mendoakan kebahagiaan kami,emak yang sentiasa tabah dalam menghadapai dugaan,Emak yang sentiasa sabar dengan karenah anak-anaknya…Emak segala galanya..
Sedih sebab tak dapat nak berkumpul ramai ramai macam tahun lepas lagi…Insyallah…moga emak sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki…amin…

30 Comments

  1. sampaikan salam pada mak ye kak.. sy doakan semoga mak akak panjang umur dan murah rezeki slalu…

  2. selamat ulang tahun kepada mak kak aida 🙂
    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki…semoga sentiasa diberkati Allah 🙂

  3. selamat hari lahir untuk ibu awak……semoga sentiasa sihat hendaknya

  4. selamat hari jadi untuk ibu akak..
    cheer up skit kak…takmo sedih2 nanti ganggu mood..
    branch opis zee yang kat johor pon kerja ari ni..

  5. Happy birthday to your mom, May Allah bless her dgn umur yg panjang dan dimurahkan rezeki ^^

  6. Happy birthday to your mom, May Allah bless her dgn umur yg panjang dan dimurahkan rezeki ^^

  7. selamat ulang thn buat mak akak
    moga dipanjangkan usianya, diperbykkn amalannya, diberi kesihatan yang baik, diberi kebahagiaan, kesennagan hati, kelapangan dada. moga sentiasa dirahmati olehNya.

    owh..kenapa akak bertongkat…
    isi tabung nuff-transition

  8. Selamat hari lahir buat mak akak.. semoga bertambah sihat dan ceria selalu disamping keluarga tersayang..

  9. wahhh..baca2 terus teringat dekat mak..nak balik t_t

  10. Singgah sini nak share link penulisan budu ..sambungan yg hr tu Kerna Seorang Lelaki

  11. Sebagai anak kita berusaha utk mgembirakn mereka,walaupun kita xmampu utk mhadiahkan mereka banglo atau kereta mewah… kita sentiasa berusaha dan ingat ibu yg melahir dan membesarkan kita (pcl lah tu..) anyway selamat ulang tahun kpd ibu Aida..semoga sentiasa sihat hendaknya . seronok bila ramai2 kumpul adik beradik.

  12. selamat ulangtahun kelahiran makcik…semoga panjang umur, dimurahkan rezeki & diberkati selalu..in sha allah, amin…

    wahhh, mak muda lagi tu…mak akak dah 53…tp cucu dah bderet²….hahahaha…

  13. selamat hari lahir untuk mak akak..moga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki..aminn

  14. Semoga ibu awak sentiasa dilimpahi keberkatan dan kesihatan yg berpanjangan..amin.;)

  15. semoga dikurniakan umur yang panjang dan diberkati selalu. Sanah helwah makcik! (^_^)

  16. selamat hari ulang tahun yang ke 50 mak cik..
    semoga mak sihat hendaknya..

  17. sama birthday dengan zaza la.. Happy birthday mak cik.. 😉

  18. Selamat hari lahir mak cik. Smoga di beri kesihatan yg baik.

  19. Slmt mnymbut ari lahir untuk mak aida semoga sentiasa diberkati slalu ^_^

  20. Selamat menyambut hari lahir untuk ibu.. semoga sentiasa sihat & diberkati kehidupan sekeluarga.. aamiin.. 🙂

  21. selamat hari lahir buat bonda tercinta… 🙂

  22. Ibulah segalanya2 buat ku…
    Selamat ulang tahun buat ibu anda, semoga sihat dan di berkati.

  23. selamat hari lahir buat bonda si Diary…

    bulan kelahiran sama mak dan mak mentua saya juga..

  24. Selamat hari ulangtahun buat ibu…semoga dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik..

    untung masih ada ibu kan..;)

  25. selamat hari lahir untuk ibu akak, semoga panjang umur dan di murahkan rezeki

Leave a Reply

Your email address will not be published.