Souviner Dari Vietnam

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Dapat souviner dari Cik TB kita ni.Minggu lepas dia berlepas ke Vietnam untuk menemani housemate dia ke sana..
Tujuan mereka kesana lebih kepada percutian dan jugak cari barang untuk berniaga…Tak sempat nak suruh TB belikan baju kurung siap dari sana..Di Vietnam,baju kurung cotton baru sehelai Rm30 yang paling murah tau tak..Tapi disebabkan aku terlewat nak inform TB awal,last-last ini je yang dapat..rugi..rugi..
By the way,thanks TB sebab bagi akak souviner ni..Cantik…
Pouch Jenama Kipling
Fridge magnet dan Keychain
2 sachet kopi terbaik vietnam..kata TB la…
By the way,thanks TB bagi akak souviner nie..Kalau dapat baju selai lagi best…hehehehe

32 Comments

  1. Alhamdulillah rezeki dari vietnam ya..cantik FM tu…

  2. eh eh banyak nya kak ida dapat semua comel2. kopi tu bos saya pernah gak bawak balik masa dia g vietnam 🙂

  3. brg kat vietnam sana memang murah2..huhu untunglah dpt souvenir..huhu

  4. wahhh…untung laa dapat souviver dari obersea..hehehe..cantik2 plak tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

  5. chumell nye pouch tu…

  6. bestnya dpt souvenir dari vietnam.. btl tuh, kain cotton vietnam murah2..

    singgah + follow sini 🙂

  7. Waaa.. Cute nye.. Comel sangat. Tahniah kak

  8. Nk dapat barangan murah kat sana kena pandai tawar menawar dan kena pandai main tukaran harga..compared maner murah..

  9. bestnya dapat hadiah dari jauh ni..alhamdulillah rezeki.orang memberi kita merasa 🙂

  10. Vietnam mmg murah la kak…sally g sana 3 hari pun dah hbs berapa dah..muahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.