Solitaire.org Main Game Tanpa Gangguan Iklan

Solitaire.org Main Game Tanpa Gangguan Iklan

Solitaire.org Main Game Tanpa Gangguan Iklan | Ingat tak tepu ke otak ni kalau seharian menghadap kerja yang tak pernah habis?

Sesekali tu nak jugak hilangkan tension.Ada banyak cara nak hilangkan stress tau bila kita dah seharian hadap komputer ataupun kerja rumah.

Jangan nak bohonglah kalau sesekali korang tak pernah layan game kat handphone atau pc kan? Kalau korang tak pernah layan, memang umi tabik springlah kat korang.Sedangkan umi suri rumah tangga yang menghadap karenah anak-anak ni pun kadang kala memerlukan masa untuk buat apa yang umi suka.

Jangan tak percaya, umi jugak join tau anak-anak main game kat computer atau kat phone.hahaha..Alah, saja je korang nak release tension sekejap.

Tapi umi paling tak suka kalau game online sekarang ni yang banyak betul iklan keluar.Baru je sekejap layan game, eh dah keluar pop up iklan kat game tu.Kadang-kadang tu sakit hati jugak.Yelah, tengok syok bermain tiba-tiba pulak dia nak keluar menganggu.

Last-last umi pangkah jelah game tu.Malas nak layan kan.Kita dahlah nak hilangkan stress, bila nak kena menunggu iklan tu habis, spoil betul.

Tapi umi takdelah main game yang pertaruhan macam tu.Main game biasa-biasa je macam solitaire, hidden object, logic puzzles ataupun word search tu.Yang mudah-mudah jelah umi main.Janji dapat release tension sekejap.

Mana tau dengan bermain game tiba-tiba timbul idea nak update entry-entry baru kan.Tak ke lumayan tu.

Paling umi suka kalau bermain game di Solitaire.org sebab langsung takde pop up iklan yang mengacau, permainan yang mudah untuk dimain.Pernah tak korang main game Solitare tu? Eh kalau dulu, computer jenis lama dah wujud game ni sebelum kewujudan permainan game online yang lebih extreme.

Bukannya bila kita bermain game solitare ni kita main judi, eh takdelah.Tak bertaruh apa pun.Sekadar mengisi masa lapang dan ambil masa untuk berehat je.

Kalau korang masuk je ke dalam website Solitaire.org , korang akan lihat pelbagai jenis game dari yang sangat senang sehinggalah yang susah.Tapi takdelah susah mana pun

 

Tengok yang umi dah highlight tu, itulah jenis-jenis game yang korang boleh dapati di website ini.Ada Solitare, Card, Mahjong, Hidden Obejct, Match 3, Logic Puzzles dan juga Word.

Tapi bila masuk sini, umi paling suka bermain Solitaire dan juga hidden object.Kadang-kadang si budak berdua tu pun ikut sama main dengan umi.Yelah, hidden object tu kita boleh main dengan anak-anak.Seronok kalau main dengan anak-anak.Boleh tengok ketajaman mata mereka dalam mencari objek yang kita nak.

Solitaire.org Main Game Tanpa Gangguan Iklan

Score umi pun dah banyak main game ni je.Kalau masuk ke Solitaire.org ni, inilah game yang selalu umi main tau.Seronok..Kalau dah bosan, umi mainlah game kad tu.Yang tu pun best, nak level yang paling mudah sampailah level paling susah ko nak fikir.Tapi tak taulah kalau korang lebih terror dari umi kan.

Solitaire.org Main Game Tanpa Gangguan Iklan

Game yang umi suka main juga dalam Solitaire.org ni adalah Spider Solitaire.Untuk game ni, ada peringkat senang, tengah-tengah dan yang susah.Ikut manalah kan korang nak uji otak korang bermain kad ni.Umi main yang senang je..hahaha

Solitaire.org Main Game Tanpa Gangguan Iklan

Macam tulah umi bila stress dengan kerja.Tiba-tiba nak update entry takde idea, kita main game dulu.Kadang-kadang tengah bermain game ni, timbul pulak idea tu kan.

Apa yang umi suka tentang Solitaire.org main game tanpa gangguan iklan.Takdelah sakit hati kan.Umi suka kalau main dekat pc, lebih besar dan jelas.Kalau korang nak main kat handphone pun boleh, tapi bagi umi lagi selesa main kat pc.Ikutlah mana yang korang suka kan.

Oklah, terus bookmark website game online ni.Agak-agak nak main game, boleh terus klik kat bookmark.Mudah kan.

Kalau korang rasa nak bermain game ni, korang klik kan Solitaire.org ni.Selamat bermain game online uolss.

 

 

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *