SNEK BERPANTANG VEGILICIOUS

SNEK BERPANTANG VEGILICIOUS DARI SURAYA MOTHERCARE JARANG TAK REPEAT

SNEK BERPANTANG VEGILICIOUS DARI SURAYA MOTHERCARE JARANG TAK REPEAT.Tak kenal maka tak cinta kan, tapi bila dah sekali cuba, confirm nak lagi.Benda mudah buat apa nak disulitkan.Siap untuk dimakan tanpa perlu bersusah payah.

Kemain umi bertagline macam tu sekali kan.Tapi snek Vegilicious dari Suraya Mothercare ni, korang kena cuba sebab umi dah cuba.Bila sedap, umi kenalah war-warkan kepada bakal ibu-ibu berpantang.

Kenapalah kan masa zaman umi takde snek berpantang macam ni.Kalau ada kan best.Masa 1st time mencuba set snek berpantang ni, memang sedap dan crunchy tau.Bila dah start masuk mulut memanglah tak dapat nak stop.

Kalau zaman umi dulu berpantang, bila nak makan petang ke, nak kunyah-kunyah masa lapar tu, hanyalah makan roti atau biskut.Yelah, nak dapat makanan lain memang taklah kan.

Lagi satu kalau masa makan tu pulak, ikan bakar, dan halia ikan bilis tumbuk tu jelah menu yang akan di repeat setiap kali makan.Yelah, biasalah kan, dulu kurang ilmu bab makan berpantang ni.Tapi zaman sekarang ni, zaman dihujung jari, semua maklumat tentang makanan pantang orang bersalin semua mudah nak cari.

Dan ada pulak yang ready made macam ni.Lagilah senang ui.Tak payah dah nak menyusahkan mak ayah kita yang dah tua tu jaga kita dalam pantang.Takat jaga takpelah lagi kan, yang nak memasak, sediakan itu ini tulah yang kesian tu.

Ni umi nak cerita balik pasal snek vegilicious untuk ibu berpantang ni.Korang memang wajib dapatkan snek berpantang vegilicious dari Suraya Mothercare ni sebab ianya rangup dan sedap.Jadi jimat masa penyediaan sayur.

SNEK  VEGILICIOUS

4 SEBAB MENGAPA IBU BERPANTANG PERLU DAPATKAN SNEK VEGILICIOUS DARI SURAYA MOTHERCARE NI

Bila dah mencuba kelima-lima pilihan snek ni, baru umi tahu mengapa korang perlu dapatkan snek vegilicious ni.Kalau tak, manakan ianya mendapat jualan lebih 100, 000 pcs di Shopee.Antara sebabnya ialah

  • Rasa yang sedap menyebabkan kunyahan tidak berhenti
  • Jimat masa penyediaan menu sayur
  • Dengan rasa sayur sebenar bukan tepung semata
  • Mudah untuk ibu berpantang dan anak-anak jadi suka sayur

Kalau korang nak tahu snek sayur sihat dan rangup ni sangat sesuai untuk dinikmati oleh semua orang, tak kira usia baik dewasa serta kanak-kanak.Dengan rasa sebenar dari cameron ni bukanlah tepung semata ye.Rasa yang sedap menyebabkan kunyahan tak berhenti, jarang tak repeat.Kalau dah macam ni sedap, macam manalah orang tak repeat kan?

5 SNEK PILIHAN VEGILICIOUS 

Kat bawah ni ada 5 pilihan sayuran sihat yang korang kena cuba iaitu:-

#1 Peria Rangup

SNEK VEGILICIOUS .3

#2 Lobak Putih

SNEK BERPANTANG VEGILICIOUS

#3 Garlic 

#4 Petola

#5 Serunding halia ikan bilis

Itulah dia pilihan 5 snek berpantang Vegilicious yang boleh korang dapatkan nanti.Kalau umi, memang rekemen untuk mencuba kesemua 5 jenis pilihan ni.

Paling umi suka ialah bawang putih dan serunding halia.Yang lain pun suka, tapi kalau diberi pilihan untuk memilih, itulah pilihan umi.Tapi kalau boleh dapatkan semua, mengapa harus memilih ye dak.Gitchu.

Kalau korang tengok di Shopee, snek pantang ni paling popular di shopee.

 

Untuk ibu-ibu yang bakal berpantang atau tak berpantang pun boleh dapatkan produk ni di sini.Ataupun korang boleh dapatkannya di aplikasi shopee juga.Lagi mudah kan

Oh ya, untuk korang yang nak cari pendapatan lebih, apa kata korang join Vegi Team ni.Mana tau kan rezeki buat duit dengan snek berpantang ni

PAKEJ AGENT
——————
Nak jadi part of the VEGI TEAM?
Snek sayur sedap modal RM 208 sahaja dapat 20 pcs.Coaching, bahan marketing, reward dan training disediakan ye.

 

BERPANTANG DENGAN SURAYA MOTHERCARE

Mommies semua nak tahu tak Suraya mothercare bukan saja terkenal dengan Snek pantangnya tapi ada juga menyediakan perkhidmatan Confinement lady yang bertauliah dan berpengalaman , Para CL akan datang terus ke rumah mommies mengikut pakej yang mommies book tau, mereka ada lebih 100 orang CL seluruh Malaysia, nyatakan lokasi sahaja

Antara pakej mereka ialah

Pakej Day Care : 8.30 am – 4.30 pm
Pakej Halfday masak / tanpa masak
Pakej stay in Malaysia
Pakej stay in overseas
Pakej urutan prenatal
Pakej Penutup pantang
Pakej Keguguran

Ini no contact sekiranya mommies nak usha-usha dulu

Admin Muar: www.wasap.my/60176845435
Admin JB: www.wasap.my/60197209951
Admin KL: www.wasap.my/60166441923

Website: www.surayamothercare.com

Berpantang tetapi tiada yang masakkan? pakej makanan pantang pun ada tau. Sedap-sedap belaka, boleh usha-usha dgn customer service mereka (COVER JOHOR BAHRU)

Untuk tahun 2022 Suraya Mothercare Group Sdn Bhd telah menerima award dari Pa & Ma sebagai Jenama Pilihan berpantang mobile tahun 2022.

Memang terkenal tau Suraya Mothercare ni.Ramai yang dah selesai berpantang menggunakan servis dari mereka.Rasa-rasa boleh tak lagi umi melalui fasa berpantang? Mana tau boleh lagi kan berpantang tenang dengan suraya MotherCare? 

 

ok lupakan

 

Loading

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *