kisahsidairy.com

Sikit Lagi Nak Cashout Ensurvey

Assalamualaikum
Dah lama sebenarnya aku buat Ensurvey nie,Tapi disebabkan dah lama jugak aku tak jawab survey,jadi lambat la nak cukupkan rm100…Nak tunggu sikit lagi nak cashout..
Dulu,masa ada AF,lebat jugak ensurvey bagi..cuma kalau lambat jawab,memang terlepas la..
Sekarang nie tinggal lagi sikit je dah boleh cash out..Boleh la jugak beli baju raya untuk Nur awfiyah..Tambah banyak lagi koleksi pakaian dia.Sejak nie,semangat sikit nak membeli sebab dah banyak baju yang dia boleh pakai dan ada jugaklah size dia berbanding sebulan yang lepas.
Umie memang dan aim baju-baju cantik untuk omel umie tu nanti..hehe..semangat nak beraya dengan Nur Awfiyah tahun nie…
Barulah seronok pi berjalan rumah kawan-kawan..Bukanlah niat nak kumpul duit raya untuk dia,bila dah ada anak nie,takdelah orang sibuk nak tanye bila lagi nak ada anak!!…soklan yang kurang suka untuk didengar.
Nak letak pic kat sini bermasalah bila tak dpat nak printscreen n copy paste kat paint disebabkan computer aku yang old skool nie..
So,bila dah cashout aku cerita balik na..
Pada korang yang nak join untuk ensurvey nie boleh la ke link yang dah aku bagi tu..
Make up to RM50+ a day on EnSurvey by answering quick surveys! http://www.ensurvey.com

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(21) Comments

  1. Zee Suhaini says:

    tak pernah lagi join survey online kak..
    zee takat ni offline jer..tapi lebat la..sejam 3 angka gak..
    sonok la raya tahun ni dah bertiga..

    1. Salam sis.. Bole email ke saya macammana nak buat survey offline nie.. ramlisyuhadah@gmail.com

  2. tak tahu sangat pasal ensurvey ni..seronoknya nanti dah cukup boleh cash out 🙂

  3. Alhamdulillah…murah rezeki…selamat shopping utk omel…best raya thn ni dh de omel…hihi

  4. RDZ Z says:

    Ooo ada juga macam ni ya..nak trylah..Thanks for info…

  5. wah, bestnye 🙂
    ensurvey sy lambat lg boleh cashout.

  6. Zumal baru tahu pasal ensurvey 🙂

  7. macam best je nak try

  8. wahh ! macam best je.. nak try lah .hehe

  9. Semangat beraya dengan anak kan.. hihi. Kecik2 lagi2 baby girl banyak sangat pilihan baju yang lawa2. Bolehla beli banyak2 ya..

  10. wahh besntya ^_^

  11. ader lg sumber2 yg boleh collect duit secara online.. terima kasih kak.. saya nak cuba juga la..

  12. Wahh.. menarik ni. All the best Aida.. 🙂

  13. eh sha ada juga join ni..tp da malas nak truskan hihi..
    tahniah skit lg nak cashout 🙂

  14. tetiba aku pun tercliks link tu gak ni…

  15. Sy dh lma xbuka ensurvey.. Tgk mcm xde yng blh dijawab je sbb dh hbis..hihi

  16. Sy dh lma xbuka ensurvey.. Tgk mcm xde yng blh dijawab je sbb dh hbis..hihi

  17. Seronoknyerr..Kak Lya tak join yang ni ..

  18. baru tahu pasal ensurvey. thanks sharing info

  19. Hi, nak tanya anda sudah cash out belum? Saya tekan cash out pada bulan 6, tapi sampai sekarang masih tak ada apa2 updates dari ensurvey la >"<

  20. bestnya..setakat join survey,,xpenah lg cashout..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *