ONLINE SHOPPING

Shopping Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM

Assalamualaikum

Shopping  Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM | Mesti Online Shopper dah sinonim dengan website Ezbuy ni kan.Siapa yang tak tahu pasal EZBUY ni memang rugi tau.Sebab apa,EZBUY ni adalah salah satu website E-dagang yang menawarkan produk dari CHINA dengan harga yang sangat murah.

DI EZBUY,korang boleh dapati pelbagai jenis barangan dan keperluan yang korang nak dengan harga yang murah.Lebih dari 500 produk ada di dalam EZBUY ni dari keperluan pakaian,perabut,perkakas rumah dan sebagainya.

JD.COM dan MOGUJIE  KINI DI EZBUY

Terbaru di EZBUY adalah JD.COM dan MOGUJIE adalah salah satu produk yang bekerjasama dengan EZBUY.Seriously harga dan produk yang ditawarkan benar-benar buat aku tak tentu arah sekarang ni.Banyak sangat yang aku nak beli tau.Sekarang ni amatlah mudah orang Malaysia nak membeli barangan china.Dengan harga postage yang tak masuk akal tu,rakyat Malaysia mampu menggunakan barangan daripada China ni tau.

JD.COM

JD.com lebih dikenali sebagai Jing Dong merupakan satu pusat e-dagang terbesar di China.Mereka mempunyai pelbagai rangkaian produk yang diperlukan oleh kita seharian.

Ini adalah antara produk yang ditawarkan di EZBUY dari JD.Com

Untuk korang yang nak mencari barangan dari JD.com,korang perlu mencari dengan perkataan Jingdong.

Nampak tak yang aku bulatkan tu,itu adalah barangan dari JD.com

Sila rujuk link SINI untuk ketahui cara shopping di JD.com.Bila masuk sini dah rambang mata tak tahu nak pilih yang mana.Banyak dah masuk bakul.Tunggu nak buat pilihan akhir je ni.

MOGUJIE.COM

Mogujie.com pula sama seperti JD.com juga cuma Mogujie lebih kepada Fesyen.Kalau korang tengok fashion yang dihasilkan oleh Mogujie ni,semuanya cantik-cantik belaka.Bukan sahaja fesyen untuk orang dewasa,malah kanak-kanak pun ada tau.

Produk Mogujie di EZBUY

Antara fesyen kanak-kanak di Mogujie.com

Harga pun not bad kan..So sangatlah merambangkan mata tau nak membeli belah di Mogujie ni.

Bukan hanya tawaran itu yang diberikan malah,penghantaran pun murah sahaja.

EZBUY TURNS 2

Hah..diam tak diam EZBUY dah dua tahun bertapak di online shopping.Dan dah semestinya sempena ulang tahun EZBUY yang kedua ni,mereka memberikan promosi dan servis penghantaran dengan harga menarik ok..

FREE VOUCHER RM15 UNTUK KORANG

Berita baik untuk korang yang belum pernah sign up dengan EZBUY,korang bolehlah sign up dan dapatkan percuma voucher sebanyak RM15.

FREE VOUCHER RM15

EZBUY ni juga korang boleh download melalui aplikasi di Google Play dan sebagainya.Sangat mudah.Jangan lupa tau singgah di website ezbuy ni.Nikmati pelbagai jenis promosi disini


www.ezbuy.com.my


Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com


About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(28) Comments

  1. Tak pernah try lagi EZBuy ni…nanti nak try bila dapat gaji…hehehe

  2. Kita mmg suka tauu online shopping ni. Belum try lagi shopping kat sini kena check niii

  3. Siapa yang x sign up lg tu boleh lah sugn up cpt2. Boleh dpt rm15 voucher tu.

  4. El dah terjebak dah dgn ezbuy ni..brg2 semua murah2..lagi2 baju2 dr dua brand ni lawo2 oiii

  5. Wah best gila shopping. Nnti nk singgah pergi shopping jugak lah. Bahayo betul. Habih la duit gini

  6. Wah menarik juga platform online EZ Buy ni…Marsha tak pernah cuba lagi. Nanti boleh cuba

  7. Senang sekarang nak shopping semua dihujung jari dah kan..

  8. Emas Putih says:

    untunglah kan main shoping2. tak pernah lagi shopping kat sini..

  9. Tak pernah try lagi shopping dgn EZBUY.. Mcm menarik saja nie

  10. skrg ni nak shopping, tak yah susah2 nak keluar rumah..bukak laptop/handphone..pilih je yg mana berkenan masuk bakul..Ezbuy ni saya pernah shopping tahun lepas..saja try, okey la barang2 dari Ezbuy ni…

  11. assalamualaikum eda…wah ! bestnya shopping online…

  12. kita pun baru nak try dekat EZBUY ni…

  13. kan..kita pun salah seorang darinya…

  14. betul tu ana…dah boleh beli baju sehelai tu

  15. bebaik EL…hehehe..settlekan apa yang patut dulu sebelum masuk ezbuy ni

  16. jaga-jaga…bahaya tau masuk ezbuy ni..hehe

  17. sangat menarik marsha…eda pun sampai terpengaruh jugak dengan ezbuy ni

  18. betul tu kak sue..semuanya mudah

  19. kena try ni…memang menarik

  20. shopping memang seronok..poket je tak seronok sangat…hehe

  21. waalaikumsalam mama,shopping online ni tersangat lah best

  22. betul tu..barang dari ezbuy ni semua berpatutan

  23. Tak pernah lagi shopping kat ezbuy ni. Nak cuba tengok lah apa koleksi barangan yg dia ada. huhu

  24. Menarik jugak barang-barang dia. Tak pernah shopping lagi dekat ez buy.

  25. tak pernah lagi shopping ezbuy. nanti boleh la cuba

  26. Dah lama tak shopping kat ezbuy. Nih dah ada plak jd.com dan mogujie lagilah..kalau pergi web ezbuy confirm rambang mata dibuatnya

  27. tak pernah shopping dengan ezbuy ni

  28. mmg trbaik ezbuy ni kan akak.. suka masuk website dia, bnyk barangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *