Sesuatu yang perlu dikongsi

                     
Sentiasa blogwalking petang -petang nie sambil membaca entry2 mereka yang adakalanya lucu dan juga sedih..Terpanggil untuk share about one story nie.
Memang sukar nak digambarkan bagaimana perasaan kita, bila orang yang kita sayang terkaku hingga akhir hayat nya.Maybe kita xtau macam mane la kalau kita di tempat orang yang seperti itu..
Hanya mereka yang tahu menghargai tentang rasa kasih sayang dan cinta sahaja yang boleh membawa mereka pada erti pengorbanan.
Diharapkan mereka tabah untuk terus menghadapi ujian dari Allah s.w.t Pernah x korang baca dan follow satu blog nie..
Menceritakan tentang kisah suka dan duka seorang lelaki menjaga isterinya yang terlantar sakit sehingga akhir hayat isterinya??sungguh besarkan pengorbanan beliau..Empunya blog bernama MOON tidak pernah tidak membuat entry -entry terbaru tentang kisah hidup Norma yang disahkan mempunyai brain tumor ..
meh jenguk blog MOon..Kerana ade lagi seorang lagi lelaki yang berkorban demi isteri tercintameh klik kat link nie  >> Abil
Atau mungkin korang boleh ringankan beban En.Abil kita nie semasa die memerlukan pertolongan .Mohon Share la kepada sesiapa..Insyallah xkan rugi menolong orang yang dalam kesusahan.Mungkin ade sikit kisah yang boleh kita jadikan satu pengalaman untuk kita bila kita di situasi itu..Insyallah….

Loading

2 Comments

  1. sedang membaca entry2 dari abil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *