Selera Warisan Buffet Dinner Holiday Inn JBCC

Selera Warisan Buffet Dinner Holiday Inn JBCC meraikan bulan ramadhan dengan semangat yang kuat menghidangkan Kambing Golek Warisan dengan 33 jenis rempah ratus.

Kambing Golek Warisan bersama 33 jenis rempah ratus

Bukan itu sahaja, malah mereka juga menyediakan aneka sup tanjung, Asam pedas ekor lembu, bubur lambuk, ketam bakar percik dan pelbagai lagi menu menarik.

 

Yang menariknya lagi adalah tetamu juga dihidangkan juga live station seperti medan ikan bakar, warung malam,lok-lok dan pelbagai lagi.

Umi suka betul kalau ada menu-menu makanan panas macam ni.Yelah, bila seharian berpuasa, mestilah kita nak rasa masakkan panas berasap tu masuk dalam perut kan.

Jadi bila ada menu-menu di live station macam tu, berbaloilah kita makan.Bukan itu sahaja tau, makanan lain macam pelbagai jenis kerabu, bubur lambuk, sate dan pelbagai lagi la.

 

Hah!! bila korang berbuka puasa kat sini, jangan lupa untuk cuba murtabak dan roti canai dia tau.Lembut dan sedap uii..Kalah kedai m2mak..hahahha

 

Apa lagi yang menarik? Banyak yang korang boleh cuba tau.Dan yang penting mestilah dessert diorang yang sedap tu.

Oh ya, kotlah korang nak menginap kat sini kan, meh umi share pengalaman penginapan di Holiday Inn JBCC. Mana tau kan korang nak bawak family bercuti dan berbuka puasa kat sini.Boleh la tempah sekali bilik hotel.

Oh ya, meh la umi tunjuk lagi gambar-gambar yang umi dah share kat socmd umi.Nanti boleh la korang jengah-jengah lagi menu di Buffet Ramadhan Holiday Inn JBCC ni.

 

Oklah, meh umi nak cerita pulak harga buffet ramadhan Holiday Inn JBCC ni untuk pengetahuan korang.Yelah, mana tau kan korang nak beli awal.Jadi tak kalut.Oh ya.Kalau korang beli sekarang dapatlah harga EARLY BIRD.Kalau lambat korang dapat harga biasa jelah.

Selera Warisan Buffet Dinner Holiday Inn JBCC

?????? ??????? ??????? ??? ????
?????? ??????? ?????? ??????⁣
7 April to 1 May 2022⁣
6.30pm – 10.00pm ⁣

✨ RM158.00 nett per person (Buy 5 + 1 Free)⁣
✨ RM128.00 nett for senior citizens (60 years and above) ⁣
✨ RM78.00 nett per child (4 to 12 years)⁣

? ????? ???? ???????⁣
15 March to 6 April⁣
????? ???? ??? ?????? ????! ⁣

For reservations or enquiries, call us at 07-2078888 or WhatsApp to 011-51122168
#ramadan2022
Korang kena cepat booking buffet dinner kat Holiday Inn Johor Bahru City Centre ni tau.
#buffetramadhanjohor2022 #buffetdinner #buffetramadhan #buffetramadhan2022

 

 

 

Loading

1 Comment

  1. Semua sedap-sedap, paling suka Serawa Durian dia, mabelesssss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *