Selamat Pagi Sabtu

Assalamualaikum
Sumber:google
Rasa macam malas je nak kerja hari nie.Tapi bila fikirkan hari nie masa bekerja hanya setengah hari,rasa sayang pulak nak bercuti..Bangun lambat sebab kemalasan yang melanda…Lagi pulak Nur awfiyah sedap peluk ummi dia,,tu yang rasa macam malas nak lepaskan dia..
Plus,kakak ipar dari Melaka datang bertandang kat rumah,ingatkan nak sambung beraya petang nie di rumah sanak saudara belah suami pulak..Walaupun ramai sanak saudara belah suami di Melaka,tapi ada lah jugak yang berada di Johor..tu yang ingat nak pi beraya…hehe
Jalan raya seperti biasalah,masih lagi lengang..Selesa je pemanduan tadi walaupun terlambat..Sempat lagi singgah ke kedai untuk beli breakfast…
Tiba-tiba rindu pulak nak makan makanan hari raya..Yelah..makanan hari raya hanya untuk 2 hari beraya je,Lepas tu da takdak orang sediakan makanana hari raya…Makan biskut dan kuih muih je,,hehehe…syukran,,
Ni dah terima banyak open house,kenalah pergi..Mana tau berjumpa lagi dengan makanan hari raya..Dah macam mengidam pulak aku nie..heheh…kalau mengidam pun apa salahnya kan…tak dosa pun.,wakaka
Nak sambung buat kerja..Nanti hari isnin taklah kelam kabut kan…Dapat blogwalking di blog rakan-rakan sikit sebanyak pun ok jugak ni…tunggu ea..aku blogwalking jap lagi..Happy saturday korang..

Loading

29 Comments

  1. Selamat hari raya..eh eh..ucap lagi plak. Gi open house bg ade moodraya. Keh3

  2. raya kedua CT dah balik penang maka terputuslah semua makanan raya sebab semua tu hanya di kg..

  3. biasanya kat open house bolehlah jumpa makanan raya lagi..tak banyak sikit pun jadi…hehehe

  4. tu lah, bila dah start nak masuk seminggu raya tu, makin susah nak jumpa lemang, nasi impit semua. kalau ada, memang takkan sesekali melepaskan peluang ^^,

  5. Happy saturday Ida… Selamat hari raya.. ๐Ÿ˜€

  6. Salam 8 Syawal ..Kita masih bercuti..he..he

  7. haah la kak. mood nak dtg open haus lak skrg ni.

  8. hi salam kenal…anyway sy fllw sini…klau sudi fllw me back ye..tq ๐Ÿ™‚

  9. Raya kn sebulan?

  10. Raya kn sebulan?

  11. Selamat hari raya, maaf zahir dan batin KSD

  12. Selamat Hari Raya maaf zahir batin KD….Betullah KD ….mcm teringin nak makan makanan Raya pulak huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *