RANDOM

Selamat Pagi Sabtu Yang Ceria

Assalamualaikum
selamat pagi
Tak sabar rasanya nak habiskan kerja hari nie…Hari nie dah janji dengan en.husband nak balik my kampung..mauahaha….best-best…Aku memang plan nak balik memandangkan adik aku yang dok pahang tu pun nak balik jugak..So boleh la jumpa dia..Lagipun tak lama dia kat kampung.Hari isnin dah balik ke Pahang semula..So nanti dah susah nak jumpa.Nak jumpa my little kids 3 orang tu…Rindu dekat diorang..Biasalah,aku menumpang kasih dengan anak saudara memandangkan aku belum punyai anak..Amik berkat mak dia yang tengah dalam hari tu..Aku tak sure dah habis pantang ke belum…Adik aku nie muda lagi..baru nak masuk 24 tahun…anak dah 3…Blurppppp…aku nak mintak satu dia tak bagi…muahaha…banyak cantik kata dia..Of courselah..sape yang boleh senang-senang nak bagi anak pada orang lain kan…
Nasib baik hari nie kerja halfday,so tak terasa sangat la lamanya…Lagipun otak tak semak sebab si kayu tu xdatang…heheheh..takyah la aku mention sangat sapa si kayu nie…
Ada ke yang tengah membuta pepagi nie..
Sedang tidur
Wah…kemain seronok lagi ye …siap mimpi-mimpi lagi….bangun pepagi buat aktiviti sikit…Jangan dok tidur je yer…Aku tujukan ucapan nie untuk en.husband..satgi mesti dia baca entry nie..Dia stalker aku yang paling cumelll…Cumel la sangat!!
ok…Start the engine Now!!!!
Sedang tidurStart the engine
Start your work NOW!!!!
start working
sumber pic :google

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(25) Comments

  1. aQU Sazz says:

    jum jumpa hari sabtu….hehe

  2. Mieza Jhaa K says:

    Biasanya kalau kakak nk balik kg, mesti dia call sy suruh balik sama..best berkumpul ramai2

  3. NURSHAKIRA ABDUL HALIM says:

    Sambutlah salam sabtu dari Shakira ni 🙂

  4. Lieya Von Jay says:

    slmt pulang ke kampung kg

  5. blogger lelaki says:

    salam sabtu 🙂

  6. Raudzah Z says:

    salam sabtu aida..have a great day ya…

  7. piqa da bajitos says:

    selamat balik kg ~

  8. Puan Mell says:

    have safe journey.. acewah..

  9. Salam pagi sabtu dari bunda….

  10. @BUNDA a.k.a KNselamat pagi bunda 🙂

  11. Salam Sabtu. 🙂

  12. Norhasniza Khalid says:

    kak, alamak… lambat wish, bz lah kak seharian ni, hihi.. selamat petang kak.. 🙂

  13. waa..bestnya balik kampung..sy pula baru balik dari kampung…dtg balik ke poli sbb exam..hoho..

  14. selamat pulang ke kg.. sbrla kak.. nasib kita sm.. boleh men ngn anak sedara jer..

  15. salam sabtu kak.. 😀

  16. Selamat pulang ke kampung.

  17. selamat hari sabtu..

  18. seronoknye nak balik kampung..kak,fiza rasa macam takde jumpe gambar akak join vector tu.make sure #sihatimerahjambu

  19. Yumida Huda says:

    beznye
    umur muda, dah ade anak 3
    murah rezeki
    bila diorg dah besar nnti
    ibu diorg maintain muda..hehe
    yumida isi tabung Nuffnang sini – churp2 – selamat menabung 🙂

  20. Allah.. dah pagi ahad baru tengok ni.. Salam hujung minggu ye Aida.. 🙂

  21. hu3 smgat tu =) smoga pergi dan balik dalam keadaan slmat ye kak..murah rzeki adik akak..muda lg 24 thun

  22. Bin Muhammad says:

    Selamat pulang kekampung…semoga ceria dan gembira disamping keluarga tersayang 🙂

  23. Anonymous says:

    salam sis..

  24. selamat malam sis 🙂

  25. bestnya dapat pulang ke kg halaman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *