Selamat berhujung minggu

Assalamualaikum
Alhamdulillah..sudah puasa ke lima hari nie, alhamdulillah…penuh puasa setakat nie..
Ramai ke yang dah bercuti..
Semalam tak dapat nk menziarah kawan kawan di alam maya nie…lepas habis kelas , aku bergegas balik ke kampung..maklumlah…xsabar dah nak balik.korang tengok entry aku dua tiga hari nie pun dah kecoh pasal balik kampung.haha..
Sempatlah lepas buka semalam hantar adik aku yang study kat Terengganu tu.
Hari nie makin kuranglah ahli jawatankuasa mengepoh dalam family aku nie…
Xpelah nanti raya dapat jumpa lagi.
Walaupun tahun nie turn aku di belah mnetuaa, insyallah raya pertama aku akan singgah rumah fmily aku di kota tinggi.raya kedua pula, aKu akan balik ke Melaka, belah suami.selalunya destinasi kami selepas melaka adalah pahang.
Al maklum adik beradik belah suami tak ramai.tapi kalau dah berjumpa meriah jugak.cuma saudara mara belah suami jelah yang ramai berbanding dengan aku nie
Oklah korang…selamat menjalani ibadah puasa dengan ikhlas dan sabar.selamat berhujung minggu.
Lusa isnin..so happy blues monday..

10 Comments

  1. he3..best jga bila dh khwin ni =) boleh gilir2 balik raya..xdelah tiap2 thun suasana raya sama je..slmat berhujung minggu

  2. selamat berhujung minggu dan selamat berbuka 🙂

  3. Biasanya raya pertama di kg kedua-dua family..adil dan saksama..hehe

  4. untung dapat balik raya tu…
    yang penting dapat jenguk family

  5. Dekat kedah, sekolah hari nie. huhu. hujung minggu saya, semalam. hehe xD

    btw selamat berhujung minggu dan selamat berpuasa 🙂

  6. Sudah menjadi sebahagian perkara penting dalam rumahtangga, penggiliran pulang beraya.
    Itulah tandanya toleransi dan saling bertolak ansur dalam mencipta kebahagian berumahtangga.

  7. salam 6 ramadhan ya..

Leave a Reply

Your email address will not be published.